arkadaşlar var mı bunları gören,kullanan ?hem görüş istiyorum hem de biraz estetik olsun sapsarı olmasın oem gibi
seçenekler:
1-osram nightbreaker
2-osram cool blue
3-osram hyper white
4-mtec cosmos blue
5-narva range power white xenon effect
arkadaşlar var mı bunları gören,kullanan ?hem görüş istiyorum hem de biraz estetik olsun sapsarı olmasın oem gibi
seçenekler:
1-osram nightbreaker
2-osram cool blue
3-osram hyper white
4-mtec cosmos blue
5-narva range power white xenon effect
Aydınlatma performansı, lumen değeri iyi olsun, önümü göreyim dersen Bosch Plus 90.
Estetikten kastın mavi ise o zaman çakma xenondan ötesi olmaz.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
estetikten kastım kesinlikle mavi olması değil,ben biraz beyaz olsun istiyorum o yüzden mtec 4750ye falan baktım,8000k gibi mavi olsun istemiyorum
tum cesıtlerınden denedım nıght breaker bıldıgın sarı renk uzun omurlu daha,cool blue bıraz daha beyaz su anda onu kullanıyorum.byeaz olsun ıstıyosan dırek cool blue
Czt deki xenon ları söktüm far sis hepsinie osram night breaker plus aldım cok memnum ben sarı ama cok güzel yolu aydınlatıyor. Xenon dan sonra acayip sevdim.
1.6tdi.
Ecutech.
nıght breaker orj ampulle aynı renk bosa para verdım aldım denedım eger daha 4000 k tarzında bısı ıstıyosan cool blue plus al!!! bosa 60 tl gıttı denedım
Yahu aydınlansın önünüz boşverin rengi, halojene yakın olsun ama renkli olsun isteyen 4300k xenon taksın
Nightbreaker + düşünüyorum ben.
ya sen herkese ne bakıyorsun
oem den nightbreaker geçtiğin ilk hafta beyazlığı farkediyorsun (%10) sonra gözün zamanla alışıyor ve sarı gibi geliyor sana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)