beyler noldu hani mob duk hani kardeştik :D herkes tek demiş birisi mob içinde saldırı oluyor ? sıkıntı nedir gardaşlar ? :)
Printable View
beyler noldu hani mob duk hani kardeştik :D herkes tek demiş birisi mob içinde saldırı oluyor ? sıkıntı nedir gardaşlar ? :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...57048008_n.jpg
sanırım ben garantiledim :D bakalım bakalım
Gelismel icin bizi ezip gecti dalana dalin dirk'e hucum :D
nereye dalıyosun adam 24 olmus esek yuku para var bılmemne sıze hayırlı ısler. kalleşlik yaptınız :)
bende kendi ligimde birinciyim en son ikimciyle aramda 60m vardı bakalım eve gidince nolcak :D
lefty benim bu arada :D
bana dalanları kaydedip sürekli ona dalıyorum :D 30 kişi var mop da tanıyamıyorum kimseyi :(( özellikle felan yapmıyorum herkese sürekli sawaş içindeyim :D
Gkox :D 21 hasar vermişsin ben savunma yapmıyorum :D paramı gayrimenkul olarak değerlendirdim :D paralar bankada cekim isterseniz para ihtiyacı olana
Sende bana dalmissin ama kazanamamissin :d
valla bende özellik full hem savunma hem saldırı en iyilerinden var bi ton haraca bağladığım yerde var birde bankada 400m kadar paracık var :D
Mob listesine girdim seni buldum abandim abi :D
Bu arada telefondan direk buraya foto yukleyebiliyomuyuz ?
Ben genelde yabancilara saldiriyorm
ameriganlarda eyi para var hacılar :D
tamm hacı saldırıp durma haraç a bağlarken felan denk gelecem milyoncuklarım gidecek :D
440 m para yapmışım adamlardan. Bankadada 300m var bütün geliştirmeler tamam. Haraçlardan 450k geliyor yani yeni geliştirmeler açılınca hepsini rahatlıkla alabileceğim :D Eee daha ne olsun .D
Beyler yapmayın yahu olmaz birbirinize saldırmayın. Ayıptır..
kimin kim olduğunu anlayamıoruz 30 kişi var ben kimseye kasti saldırıyorum laflar banaysa :(
Mob listesine bakın bi kaç kez.. Zaten tanıdıklara saldırmazsınız :)
Bu arada bana saldıran zararlı çıkabilir :P Yanlışlıklada olsa :D a.kucukdogan karakterin adı.