firmamızın istanbul bürosuna bakım yapıcak tanıdık eş dost bilgisayarcı aranmakta.Büro kozyatağında , yapabilicek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim
firmamızın istanbul bürosuna bakım yapıcak tanıdık eş dost bilgisayarcı aranmakta.Büro kozyatağında , yapabilicek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim
Techline Bilgisayar Bülent Bey. Benim eski firmam Server Network Terminal Backup her türlü yardımcı olurlar.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:8 No:1241 OKMEYDANI / ISTANBUL-TURKEY -*- Tel: 0212 320 91 61 ( Pbx ) Fax: 0212 320 91 64
Tayfundan aldım bilgiyi dersin.
kadıkoy - mause bilgisayar Çetin EROL 0216 449 5527 cep: 0555 229 75 75... Telefonunu özgurden aldım dersen yardımcı olur eminim..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Özellikle Bakım anlaşmaları konusunda iyidirler. Kendimden bilirim pazar günleri borsa firmalarına ne bakımlar yapmıştık.
Eren Yılmaztürk - 5353596536 bilgisayar ve networking üzerine birçok sertifikaya sahip bir teknik servis kendisi Okanın arkadaşıyım derseniz dahada yardımcı olur![]()
Piramit bilgisayar hizmetleri - Sadık aksak
Kozyatağı
kozyatağı merkezde cok samimi bir arkadasım bana bilgilerini pm olarak atarsan sana ulaştırıyım kendisini .....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)