S40, A4 alması problem değil. Yürütmesi problem.
İlk tercihim İES yada Focus olurdu.
Yakışıklı bir 156 da düşünülebilir.
Printable View
S40, A4 alması problem değil. Yürütmesi problem.
İlk tercihim İES yada Focus olurdu.
Yakışıklı bir 156 da düşünülebilir.
A4 1.8T quattro. Sadece yazılım 210 hp / 270 nm
Problem ?
S40 2.0t t5 turboya direk uyumlu 260 gormek hic zor olmuyor
arkadaşlar biraz daha parçası bol ve makul seviyede fiyatları olan , birazcık piyasası olan vede yakıt olarak üzmicek araçlar peşindeyim...
- S40 , A4 tabiki salyangoz sayesinde güç ortaya çıkartan araçlar , bütçemin o kadar olmadığını belirtmek isterim.
- Polo TDI gayet makul bir seçim olur benim için ,
- Alfa da bakıyorum fakat , gerçekten kondisyonu iyi olmalı . O da zor gibi :(
- golf 4 ve boralar da ekmeği yenmiş gibi benim bütçeye . KM olarak 160K km'den aşağısını bulamıyorum gibi bir durum var :(
kısmet diyorum.
O zaman çıtayı düşürmek gerekecek. 3.16i e36 kasa baktınız mı lpgli
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-66binde.html
Toyota verelım ? Lpg harıc dedıklerının hepsı var.
güncel Beyler :)
LPG veya dizel olan
4 kapı , biraz donanımlı ... :)
e36,iES,İS,golf4,polo 6N2-9N,2002 model üstü ibiza - cordoba ( signo )
bakıyoruz
156dan vazgeçtim ... :)
valla bide saablara bak piyasası seni şaşırtır arkadaşım sattı daha yeni ilanı vereli 1 hafta bile olmamıştı hemen gitti.Şuan bende saab düşünüyorum benimde bütçe 25lerde şu kütüğü satarsam ilk alcağım araç saabtır.
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V Selespeed 2000 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64564036
alfadan kesın gazvecmedıysenız bır bakın derım...
Toyota camry bakabilirsin.
Ucuz BMW ve Alfa'lardan uzak dur...
Ucuz nedir?
Sahibinden.com da fiyata göre dizince ortalamanın altında olan fiyatlar.
Kolay kolay kimse elindeki iyi bir malı ucuza vermez. İlan tarihlerine de dikkat edilmeli. Piysanın tuttuğu bir araba 7-8 aydır ilanda duruyorsa... boşuna vakit kaybetmemek lazım.
Yüksek km'de uzak dur...Motor yeni olabilir ama o arabanın her yeri yazılan km'de...
Amacın uzun süre binemkse değil saab, cadillac bile alınır ama seneye satarım daha iyi birşey alırım diyorsan piysada suya attığında batmayacak modelleri seçmelisin. yani 1.4 1.6 motorlu olamalı, dizel, iyi bir lpg sistemli... HB yada emsali ölçüde sedanlar.
Ülkede garip bir savaş ekonomisi hali var, zamlar vergiler vs. Tüketim ve vergi önümüzdeki zamanlarda otomobil tercihinde tek bakılan durum olacak.
Şafak 10 Numarasın yine :)
Utku'nun başını çok ağrıttım ,
-A3 bakıyodum ; elimdeki para ile düzgün zor dedi :D
-golf4 ekmekleri yenmiş :( , bora keza o şekilde
-Polo ve ibiza - cordobadan yanayım yine
-biraz ticari olarak bakarsak , clio symbol bile almayı düşünüyorum :)
-era,rio bakmadım değil bakıyorum halen :)
-İES,İS de bakıyorum , airbag ABS yok deli fiyatlarda hepsi NE oluyorsa artık ne içtiler :)
- bulamadım düzgün ABFli makine :rolleyes:
Corolla verelim>>> https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...24716734_n.jpg
-A3 1.8T ise... Temizini biz bulamıyoruz dökükleri, tüplülüeri, yorgunları cidden faydadan çok zararı olabilecek araçlar alana. Ama biraz açılınca ederine güzel araçlar bulunabilir. Bütçeyi aştıkta sonra bir esprisi yok.
-Golf 4 ün 1.6 SR makinlaısını ne bilim 1.8 atmosferik ve 4motion modelleri "belki" bulunabilir. Temizleri baş ağrısı yapmaz. Eli cebe sokturmaz kolay kolay. ama 18 liraya alacağın mk4 GTİ'ın muhtemelen senden sonra Jilet fabrikasına bağışlanması gerekebilir.
-Ticaret olarak bakmanın kötü yanı yok. Symbol, Era, Getz, İ20 vs... Dizel modelleri mantıklı saymadığım birşeyler birşeyler daha vardır.... Dizel hem ekonomi hem performans konusunda bence yuvarlanır. Babamda Getz var 1.5 3cyl olanlardan... Tipinden beklenmeyecek bir gideri var, 4 disk, ABS vs... Adam yıllarca Manager'a vs bindi. dedim Getz'i beğenmez, bayılıyor... Ama kalitesine vs değil. Tüketimine, gidişine, sıkıntısızlığına vs...
-İES,IS VS VS... sigtiret...
ABF, imkan olsa odamada koyacam bitane... öyle dursun boş boş. Rahatlatıyor insanı :D
Düşük model volvolar içinde çok cazip tercihler değil diyebilirim.
98 1.6 ies bordo güvenlik paketli otomatik+lpgli 123.000 orj km de.herhangi bir yerde ilanı yok.istersen detaylı resim yollarım.değişen öne kaput.boya olarak parça boyalar mevcut.aracın ikinci sahibiyim.