Allah acil şifalar versin, beterinden saklasın.
Printable View
Allah acil şifalar versin, beterinden saklasın.
geçmiş olsun :o
Gecmis olsun metin, iki gun once resata sordum , abii motor aldi onla takiliyo dedi allah buyugunden esirgesin
gecmış olsun.
geçmiş olsun metin abi
Büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun :(
çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. bindirmeyin artık motora metin abiyi ya ona göre degil sanırım
büyük geçmiş olsun ya acil şifalar dilerim. motorun konusunu açmıştı hatırladım :S
cok cok gecmıs olsun ALLAH korumus dıyelım ınsallah vaz gecer artık tek tekerden bile bile lades olmus . lakın bı soz var lutfen yanlıs anlasımlasın kendi düşen ağlamz diye inşallah en kısa surede saglıgına kavusur
Çok geçmiş olsun Allah acil sifa versin..
Geçmiş olsun, acil şifalar....
Canim abim cok gecmis olsun daha gecen iftarda konusmustuk birak diyodum su motor sevdasini...
http://www.techturkey.com/forum/otom...bmw-blitz.html
bu da motorun konusu...
Çok geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun! bu motor işi ne yazık ki böyle dur durak bilmiyo, kaza bile bilmiyor insan malesef :(
ALLAH geçmiş etsin, bir daha yaşatmasın..
geçmiş olsun...
ALLAH acil şifalar versin ......Bizim semtte suzukisi olan biri vardı yaklaşık 3 4 senedir kask takmıyordu yani bazen her gün görüyordum yanında dahi taşımıyordu ... Geçen hafta şarköy de 200+ hız ile kaza yaptı 2 kişi ikisinde de kask yok en son yoğun bakımdaydı arkadakinin de yüzü parçalanmıştı son durumu ne bilmiyorum ve motor kullananların çoğu hızlı ama yavaş kask takmıyor her yerde geziyorlar... Görünce ben korkuyorum bir şey olmasın diye .... Önlem önlemdir otomobil de kemer motorda kask ... sosyal mesaj olarak algılanmasın dediğim dikkat etmemiz gerek .... İnsnaın başına gelecekse her şey gelir ama motor gerçekten sakat :(