salataymış arac bee :)
Printable View
salataymış arac bee :)
ewt bnm bı tanıdıkta wardı sıyah s13 aylarca yattı.turbosu bıtıktı fln araç çalışmıodu.sonra sattılar çok cuzzi bı rakama (3.750-yada 4 olması lazım).ama alan adam 8 mılyar masraf yapıp motor yaptı dıye duyumlar aldım.bu araç mı bılmıyorum.
ayrıca bundan 1-2 ay once okula gıderken otobuste bu aracı yururken gordum KSK sahilde.çok bitkin,çelimsiz geldi bana.. eger yeterli paran warsa al project car yaparsın ama ben senın yerınde olsam almam...
Aykut arkadaşım gayet güzel bir şekilde resimleyip araç izlenimlerini paylaşmısın..
çalışman için teşekkürler....
masraf lazım boya döşeme bakım
hala söylüyoruz güzel bir s14 al die ama nerde!!bunu alcan gene toplayacan düzelticen s14 parasına gelicek.zaten s14e daha kolay parca bulabiliyoruz.ama fiat olarak 11ytl verirse alınır bu araç:D
ucuzluğunun nedeni masraflarından belli etmiş kendini 9liraya alınır 4lirada masraf yapılırsa çiçek gibi olur bu araba
aykutçuk eline sağlık hakkaten güzel anlatım olmuş..
videosunu da eklersen iyi olur gidişatını da görmüş olurus böylece ;)
eline sağlık..
Teşekkur ederim Canım,videoyu eklemeye calısırım ama eklenecek gibi degil 115 mb:)biraz kalıteli cekim yapmış alperen ancak rapide falan atarım.Yanlız videoda gozuken tek sey aracın lpg deki dengesizlik dolayısıyla gidip gitmeme arasındaki git-gelleri ve gittigi bi an beni sasırtıp aniden yan vermesi:)Bi de benim video sonundaki yorumum.Para+zaman+usta+bilgi olursa keyifli bi arac olur...
Hepsinden ote sahsi yorumum ise eger tutkun varsa 11 e al 2-3 milyar masrafla binilecek bi arac olur,belli ki yanlış ellere düsmüs ama cok da hor kullanılmamıs sadece biraz bakımsız kalmıs...
saol aykutçum,walla rapid e atarsan linkini isterim bu araçlar hoşuma gidio walla esasen s14ler hoşuma gidio da ona nakit yetmez.. biraz daha sabır bakınıyorum araçlara bi yandan da nakit bekliyorum... :)
gelmişiniz bi haber versediniz ya bu arada yau ;)
Abi çok sağol fotolara yeni bakabildim. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Arac işime gelmiyor ama. Ben derli toplu bişeler arıyorum. Proje arabası işleri benden geçti artık daha sakin olucam o yüzden eli ayağı düzgün. Bi araba alıp hafiften derleyip toparlayıp zewkime göre keyfi olarak mod. yapasım var. İlgilenen fikir veren arkadaslara tesekkür ederim. Araba alana kadar devam edicez artık :)
Kamera sahibi ve çeken kişi sıfatıyla araçta bulunan bir kişi olarak sana tavsiyem derli toplu bişey arıyorsan bu aracı pek düşünme. Motor sorunlu, kaporta sorunlu... şase iyi gibi duruyor ama onu da inceletmek lazım... videoyu ufaltıp rapide attım, incelemek isteyen burdan bakabilir...
http://rapidshare.com/files/99920624/200sx.rar.html
Almaktan vazgectim ama merak ettim hiç kimse daha önce benim için araba videosu cekmemişti :D
tuğral sen bide yönetmensin sanırım başkası senin için bişi çekmiş bi yönetmen gözüyle incele bakalım :D
Abi açı berbat, konusuz olmus cok sakat bi durum :D Şöför memnuniyetsiz yüz yapısı ile izleyiciye bütün mesajı vermiş zaten :D Oyunculuk süper yani tebrik ederim bu imkansızlıkta (200sx in arkası cok dardır bilirim :) ) başarılı çekim. :D
Vazgec gülüm sen bu sevdadan :D
Allahın izniynen bu hafta içinde cekiyorum altıma ikiyüzesiksimi. İstanbuldaki beyaz SX in sahibi ile irtibat kuramıyorum. 34 ROM 08 ' i tanıyan varmı arkadaslar. Bi ualaşalım adama son kezde onunla görüşeyim