o paraya alacağın en iyi araba protondur
bizde var bitane 99 model 60bin km de 13 senedir çekmediği çile kalmadı garibimin yinede bişey olmuyor :D immo sıkıntısı olmuştu bi kere hatırladığım o kadar
Printable View
o paraya alacağın en iyi araba protondur
bizde var bitane 99 model 60bin km de 13 senedir çekmediği çile kalmadı garibimin yinede bişey olmuyor :D immo sıkıntısı olmuştu bi kere hatırladığım o kadar
60 Binde mi ... ?
Çok üzmediyseniz satmayı filan da düşünüyorsanız bi uğra olur mu :)
evet 60binde ilk sahibiyiz dedem kullanıyor :) bu paralara satmak çok mantıksız dursun daha iyi :)
Sen de haklısın :)
Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Neyse eğer olursa öyle bir şey bi haber verirsen çok sevinirim.
arkadaşım 9000 e mazda 323 buldu 1.5 dohc lardan kaya gibi araba bence temizi bulunursa üzmez mazda.
1998 yada 1999 modellerini yetkili serviste bakımda ve onarımda görebilirsiniz. Yani araçların parçası ve bakım maliyetleri ucuz. Mekanik aksam Mitsubishi'dir. LPG ile çok iyi uyum sağlayan motorlara sahiptir. Fiyatından dolayı satmasıda kolay.
Renault R 19 1.8 Europa RTi 1996 Model 9.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98001096
Hakan abi bu araçtan verelim
Konunun etkisiyle Proton'lara bakmaya başladım. 420 dizel modelleri hakkında ne söyleyebilirsiniz? :)
peki hem bu kadar modelli hemde donanımlı bi araç neden 7 8 lira düşündünmü ?
Piyasa son zamanlarda arttı...
Düzgün bir 416 (Ki en çok tutulan modeli) 9-10 Liralardan 11 ila 13 Lira civarına çekildi.
420TD Dizeller ise eski nesil dizel oldukları için ben şahsen önermiyorum.
ABS bulunmamaktadır bir de.
Maalesef o paralara mazda (en azından 93 öncesi) almam
İlgin için teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Kalitesi iyi anladığım kadarıyla. Konuyu açmasam Mitsubishi ile alakasını bilmiyordum
Teşekkür ederim kardeşim ama bence bu aracın fiyatı ucuz. Buralarda o donanımdaki bir araç 13 den aşağı değil sanırım. Yakın zamanda bir arkadaş sattı hemde bu donanımın yarısı olmayan 1.4'ü 13'e verdi. Bu kadar ucuzundanda korkarım.
Tabiki düşündüm. O nedenle konu açtımki bilenlerden fikir alayım diye :)
Kaliteli, donanımlı, güvenilir f/p alternatifi olarak euro civic, familia, astina da düşünülebilir.
şöyle bir şey de bakılabilir bence
Hyundai Excel 1.5 LS 1992 Model 7.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98285587
benim bildiğim hiç piyasası olmayan bir araba proton
ne demek bizde baktırmadan almazdık ama bursada ki tanıdık baktı.camları filan küçük masraftan saydığımız için aldı geldi.
ve işin komik yanı araç 1000 km yaptı nerdeyse 1 kere bile patlama yapmadan geldi.
araç samsuna geldi patlamalar başladı.
burda asıl önemli olan aracı 0 dan toplamaya karar vermeme rağmen Samsunda buna yapamamış olmam.
eğer sizinde bulunduğunuz ilde böyle bir sorun yaşayacaksınız almayın.
tamam tüm parçaları istediğinizde istanbul ,bursa dan getirebiliyorsunuz ama bunlar biraz zaman alıyor.ayrıca bulunduğunuz yerde Mitsubishi de pek tutulmuyorsa usta sorunuda yaşayabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim ilgin alakan ve emeğin için.
Yalnız Bu paraya hemde 92 model boş araç hiç ilgimi çekmiyor. Bunların fulleri ve klimalıları GLS'leri bu fiyattan ucuza bulabiliyoruz. Ama dediğim gibi bo modelde çok daha iyi araçlar bulunabiliyor
Burada uzakdoğu sadece Hyundai ve Toyota'nın yetkili servisi var. Ama anlayan vardır sonuçta bende bir yetkili servisteyim. Tanıdık buluruz.
dun arkadaşla telefonda şakalaşırken bizim protonu sattık :) 98 model glxi 416 otomatik 130.000 de 3 parça değişenli komple boyalı 7400 e verdık sızce nasıl ? nasipse bırazdan satısınıda verıcez bizden cıkıcak ama 8500 e kadar manuel proton 416 glxi satan varsa hemen alırım :)