-
Tesekkurler arkadaslar tavsiyeleriniz icin . Aslinda $2k + gozden cikarildiginda cok guzel modeller var ama onumuz kis ve bu arac gundelik aracim . Dunya para veripte karda kista kullanmak istemiyorum ki kis cok agir geciyor burada. Replica m5&m6 dusunmuyorum nedense birseyler var o jantta begenmedigim. Karpuz yani style 128 hala istiyorum ama burada 18i yok. 19 buldum ama ET sinden dolayi olmayacagini soylediler forumdaki arkadaslar. CSL de dusunmuyorum . Muhtemelen ucuz yollu olsun bana kisi cikartsin mantigiyla bbs LM alacagim . Yaza Allah kerim artik :)
-
iki jantimda ufak catlak var ve biri hava kaciriyor. Onlarin yerine mutlaka birsey almam gerek .
-
Replika ucuz olsu olsun diyosanız 19'' m competition jant alın bide gunmetal e boyayın çok güzel olucaktır. Benim jantlarım standard m paket jantı olsa kesinlikle direkt bu janttan alırdım aynı şekilde gunmetal e boyatırdım.
-
-
hre p40 tavsiye edilmiş zaten bencede harika duracaktır
-
-
Yahu yukarida yazdim style 128 18' yok replika dahil . 19 larida uymuyor e92 ye ET farkindan dolayi .
-
Görüntü kalitesi kötü ama bugün arkadaşın araca taktık düşünülebilir... 19"
http://img13.imageshack.us/img13/8761/fotorafb.jpg
-
-
DINAN'ın çok güzel Lightweight jantları varda çok pahalı 5.000$ civarı DINAN'ın sitesinde