Doldurup kaldırmak gerekiyor ama araba yüklü ise ne yaparsan yap donda kalır son damla misali çok isteksiz davranıyor araba.
Printable View
Doldurup kaldırmak gerekiyor ama araba yüklü ise ne yaparsan yap donda kalır son damla misali çok isteksiz davranıyor araba.
bronz çaktır doldur doldur kalk :D
Sahip olduğumuz fiorino yu satıp dacia logan mcv almayı düşünüyoruz , yol tutuşu , serilik , keyif yok , yakıtı iyidir , ama bagaj hacmi ufak
100 lira mazot ile 380 km ne gidiyorum nemo ile şehir bence çok. millet 1.9 doblo ile o kadar gidiyo.
klima açıkken yerinden kalkamıyo, titreyerek kalkıyo, bayır yukarı bahsetmiyorum bile.
bagajı büyük gibi görünsede bence orta sınıf sedan bir arabanın bagajı daha büyüktür. yukarı doğru uzun ama genişlik yok.
yol tutuş sıfır olsa sevinirdim, -1.
yolda acaip zıplıyo. resmen top gibi sekiyo süspansiyon çok sert.
nemo kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Klima açıkken dua ediyorsun hızlanması için :)
Fiorino emotion 95 sahibi olduk çok zevkliydi.Füzyon mor gibi çok güzel rengi var tavsiye ederim.Deri direksiyon ve vites topuzu yoktu ama onları kesin isteyin.Çok güzel hızlanması seriliği var.Şehir içi kesinlikle yormuyor.2012 bipper var şu an herşeyiyle aratıyor fioriono :) 4 kişi klimada açıksa bipper ve nemo tam bir eziyet :D Unutmadan bipperda şuan Elegance serisi çıkartmış ön görünüm emotion fio.
Almadan kesinlikle test edin arasındaki farkı görün.