bencede elbet bir atlayan bulunur diye yazılmış gibi geldi 10bin gibi bir rakam fazla düşündürücü
Printable View
bencede elbet bir atlayan bulunur diye yazılmış gibi geldi 10bin gibi bir rakam fazla düşündürücü
***** sitede kimse saf degil artik, hele ki esnaf anasinin gozu :)
Plakasiz ilani gordugumde direk cikiyorum artik ilandan :)
Bizim aracımızın kaza yaptığındaki hali :
http://i.imgur.com/fvkuT.jpg
Aracın hasarlı diye satıldığı hali:
http://i.imgur.com/iXxlW.jpg
bu yaklaşık 4 yıl evveldi, şimdi işi daha ileri boyutlara taşıdılar :)
Sakın bulaşmayın, böyle basit numaraları yemeyin, başınız ağırmasın
araçların çoğu çekme belgeli oluyor. pert kaydı vs oluyor. yada ağır hasarlı alıp biraz düzeltip çıtır hasarlı diye satıyorlar. plakalı ruhsatlı değilse zaten hiiç bulaşmayın bence alıp toplayıp satıyim düşünceniz varsa..
zaten düzeltilmiş araç belli oluyor, çamurluk kapılar vs kağıt gibi buruşmuş oluyor :D
ticarette dolandırıcılık ne boyutlara geldi yahu. yorumları okumadan önce harbi alınır güzel arça vs dedim sonra okuyunca çaktım meseleyi. plakası kapalı araçlardan uzak durmak lazım bi arkadaşda belırtmıs airbag acıldıgı ıcın cam catlamıs
madem en fazla 500 tl hasarı var, yaptır 10bin daha üst rakama sat 9500 cebinde kalsın,
çok mu çok akıllılar :D
çok sıkıntılı işler bunlar fazla yanaşmamak lazım
Bu anlatilanlar disinda birde change araclar var sase ve motor numaralari calinti bir araca isliyorlar ayni model ayni marka. Calinti aracta cizik bile olmasa sen pert kayitli arac aliyorsun. Gostermelik hasar veriyorlar. Ayni aractan (ayni sase nolu)vizeye iki tane girerse aracin baglaniyor basina patliyor. Bu sekilde bir ilanda olabilir.
Linkteki cruze'dan ben yeni sattım, siyah ve aynı donanımdaydı, göbeğimiz çatladıda 33 e verdik. Hangi 38lerden bahsedildiğini halen anlamadım :)
Arabanın 0 "Kampanyasız!" fiyatı 43.000 küsürlerde. indirimide olur bunun üzerine. yani 2012 model şöyle 3000-5000 km'deki araç ancak 38.000 TL gibi satılabilirken 2011 modeli mümkün değil. Adam bence normal fiyat istiyor. bu hasardan dolayı kaydı olabilirde, olmayabilirde. gidilir bakılır incelenir, fiyat ucuz değil bence normal.
arac daha büyük hasarlı oluyor aracı cıkma parcalarla toplayıp ufak bir kısmını bırakıyorlar ve sadece o kısım hasarlıymıs gibi uygun fiyatlara satılıyor , aracı kesinlikle kontrol ettirmelisiniz almadan öcne
bu adamların ilanları benımde dikkatimi çekmişti konu iyi olmuş bu bu tarz hasarlı arabalara dikkat etmek gerekiyor. kazasız hatasız değişeni yok denen arabalarda bile 3 5 kaza çıkıyor ***** sitede
şahsen bu araçlar benim olsa yaptırıp niye satmayım daha fazlaya :) düşün bi.
Valla ilandaki cruze'un satıcısı değilim :), zaten postumda belirttiğim gibi görünene göre birşey yok gidip bakılıp alınabilir yazdım :) camın kırık olması airbag açtığını gösteriyor benimde gördüğüm daha farklı 1-2 şey daha varda yazmaya gerek duymadım, ordaki 10.000 tl karlılık muhabbetineydi sözüm ;)
Arabayı zaten toplamışlar birde parça onarımda yardımcı olunur diyor. O ki o kadar biliyorsun yap herşeyini bi parça boyalı diye sat. Bana da sakat geliyo bunlar. İyi incelemek lazım.
cem abinin koydugu fotoraf sanırm hasköy sahildeki galerinini aracı
ordan cıtır hasarlı bir araç alıp yaklasık 9 ay yerinden oynatamayan tamirci tanıdıgım var :) sözde kar yapacaklardı onlarda düştü bu gaflete