-
sizlere tt ler hakkında şöle bişey diyebilirim tt ler çok sorunlu bir kasa olarak piyasaya girdi ve evet çok sattı ama en büyük sorunu aracın yoltutuşunda adamlar ne yaptılarsa yaptılar bir türlü çözümünü bulamadılar arka beşik çok kolay kendini bırakıyordu araç ufak olmasına nazaran yol tutuşu çok zayıf bi araba çogu piyasaya çıkan tt ler patladı arkadaşlarım dedikleri gibi type-r alırsan senin için daha ii olur ama veya söyle bişey yapabilirsin o parayla bi tane 99 vtec alırsın çok temizler var fiyasada ama onlarda uçuyorlar tabiki fiyat konusunda 22 aldıgını düşünürsek temiz bi vtec i geri kalan paraylada istediğin gibi yaparsın ve kralını yaparsın artan parayla ondan sonra gazla gazlayabiirsen tutana aşkolsun
-
bence sedan vti al onu doldur kişisel düşüncem tabi :)
-
-
type-r ın sesi hiç birinde yok :) Type-R diyorum
-
tt ıcın bısı dıyemem ama o paraya guzel bı s3 alıp sadece chıp,kutu ıcı fıltre ve abartısız bı egzoz sıstemıyle 270+ hp bınerım.35k ytlde bunları yapman ıcın yeterlı bence.ama temız s3 nerden bulursun bılemem :D
-
CTR diyorum. TT ler hem yavaş hem yorulmuş olurlar KMleri çok oluyor genelde. Bunların ışındada araçlar var. Sırf CTR yede kitleme kendini derim tabiki sen bilirsin arkadaşım. Ama ben olsam 35.000 ytl olsa elimde ne alırdım. 2003 CTR lere bakardım yani 306 Gti dan sonra bi CTR düşünüyorum zaten :D Şöyle bir durumda var 5.000lira üstüne koyup sıfır bi RC alabiliyorsun ama sen HONDAcı olduğun için PUG a bakmazsın :)
kolay gelsin...
-
type-r iyidir seçimler arasında ama cooper s da olabilir o paralara
bide vtec alıp yüklemek var ama o ayrı bir katagori bence
-
arkadaslara katılıyorum, bende type-r ı tercih ederdim...
-
tt yi bedavaya vermlerini düşünelm, araca naptılarsa ettilerse arka kısmın delice savrulmasını durduramadılar, deli gibi para harcandı ama nafile... drift king herald müllerin söylediği bişey bun , prestij açısından aracı çekemedilerde... tabiki ctr kaygısız şartsız..
-
MCS diyorum ben. En zevkli önden çekişli araçlar arasında zirvede.
-
tt ile kıyaslarsak bende type-r diyorum yanlız bana type-r dan daha mantıklı gelenide var al temiz bi vtec kalan parayı göm üstüne gerisini düşünme keyfine bak.
-
gösterdiğiniz ilği için çok teşekkür ederim arkadaşlar
tüm yorumlarınızı okudum , zaten type-r düşünüyodum ve çoğunlukta type-r diyo bende type-r almaya karar verdim
bu arada ilğilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim .
-
Bekliyoruz senide severek izleyelim :D
-