doan abide yapılırke görmustum bu aracı V6 SC makına var üzerinde cok cici daha halada göz alıcı bi yapısı var..
Printable View
doan abide yapılırke görmustum bu aracı V6 SC makına var üzerinde cok cici daha halada göz alıcı bi yapısı var..
Ön tampon kötü.Standart ön arka tamponları bırakılıp sadece ofsetli bi jantla iş bitirilebilirdi ama herseye rağmen cok ama cok güzel..maşallah!
canlı cok guzel duruyor, resimde kotu durmus, ama tampon daha güzel olabilirdi tabi..
resim aldatıcı olabilir ama eski hali daha güzeldi bence..
Allah sahibine bağışlasın ne diyelim:)
İlk geldiği zamanlar SpeedSound Erdoğan abinin dükkanında duruyodu. Kırmızı diyen arkadaşlar sanırım brandasının rengini hatırlıyorlar. Çok enteresan bir sahibi vardı. Aynalar felan karbon kaplama. İyi bir paraya karbon spoiler getirtmiş ama gerçek karbon spoilerin karbon desenindeki baklava dilimlerin boyları diğer parçalar ile uymadığından karbon kanadı tekrar karbon kaplatmıştı :D 1-2 set koltuk getirtti iyi paraya ya sığmadı koltuklar ya beğenmedi. Felan filan. Çok güzeldi araç ama ben bu tamponlu halini beğenmedim :)
nsx nezaman gusel olduki bu hali gusel olsun :)
bence gerçekte görün derim :)
beyler sallmayın araba hep gri idi :) sadece widebody yapıldı
emin olun fotoda alakasız çıkmış nasıl ii bir makinayla çekildiği zaman fotoların çok büyük farklar yarattığı belli . yakından inceleme şansım oldu gerçekten iyi çizgilere sahip sadece ön tampon belki daha ii olabilirdi ama bence yakından güzel foto alakasız kalmış sankim .
o nsx baya baya guzel canlı gorneler bilir resimlere aldanmayın cok cici bişi yaw :D
araba cok guzel canlı canlı gordum erdogan abının dukkanda : )
musayı eskılerden tanırım arac muhtesem renkle ılgılı hep aynıydı orjınaldır.carrerada en son kaput jant gelmıstı allah nazardan korusun musacım kazasız belasız
araç musanbnın abisinin muhammet abinin :)
Tampon haricinde gayet güzel :)
Soyadları topbaş ama dediğin kişi ile alakası yok.Musa da sattı EVO yu.NSX abisinin.Cem uzanın açık arttırmaya çıkarılan araçlarından biriydi bu araçta.Km si de 15.000 falan hala sanırım.Supercharger ve wide body yaptılar.Arada turlamaya çıkıyor sadece diyebiliyorum.
Orjinal tamponu çok daha güzelmiş