tabiki kesinlikle prestij
Printable View
tabiki kesinlikle prestij
İlla bu araçlar olacak diye bir şey yok, fiyatını düşünerek yorum yapmıştım sadece. :) Çok kişinin bu şekilde alınabilir olarak düşündüğünü tahmin ediyorum. Çünkü fiyatları diğer markalarla aşağı yukarı aynı şekilde olur. Yani Mercedes'in dizelinde 67 bin TL etiket varsa Bmw'nin de bu civarlarda seyredeceği ve kullanıcıların bu durumda bu markalara yöneleceği kanısındayım. :)
yanlış anlamadım orada kinaye yaptım. dizelse bu motorda dizel, common rail sistem ise bu motor da öyle, chip bu motora da uygulabiliyor. kısacası bmw alacak olsam -tahminimce- 2-3 bin lira için daha kötü motor seçeneğinin tercih etmezdim..
gerçi hiç bir şey net değil gelsin bakalım bi görelim yeni motoru..
2-3 bin lara fark çok iyimser geldi bana.
bekleyecek pek bişey yok azıcık kısılmış efficientdynamics oyuncaklarından yoksun bir otomobil olacak.
he bu arada 114i geliyormuş 1598 cc (1.598 L; 97.5 cu in) I4 twin scroll turbo 102 PS (75 kW; 101 hp) @4000 180 N·m (133 lb·ft) @1100 0>100 km 11.2 sn...
116i ve 114i tamamiyle aynı motor N13B16. 102 hp turbo motor ? nasıl saçma kısma olur ki böyle ? aynı motorunda 170 hplik versiyonu 118i. umarım wiki saçmalamıştır diye umuyorum.
yazılımcı firmalara ekmek çıktı valla. :D