10,500 e alırım her türlü :) Kırklareliliyim çingenelik bulaşmış :)
Printable View
Renault Megane 2.0 Coupe 1999 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 98345744
bu gerçekse km si bunu alın diri duruyor yoksa f7r alın bence hem yürür hemde insan gibi kullanırsanız çok yakmaz
civic si alın. 50 tl lpg ile 300km yol yapıyor sabit 110 120 ile. şahsen ben yeni aldım yağını bujisini filtresini değiştirip 1 haftada 4000km yol yaptım. tık yok arabada.
Fiesta alin bence van olan modelinden sabit 90 km gazla her araba az yakiyor :) basa basa gidin virajda gaz kesmenizede gerek yok virajlari gayet iyi basa basa gidersiniz:)
LPG'siz teg.le (ben 35 kuruş yakıyorum sakin kullanımda) 45.5 TL'ye gidersin 130 km'yi. Tüp takarsan sen düşün.
Edit : bu şehir içi dur kalklı hali. Şehir dışı 80-90 gidersen dahada düşer hacim olduğu için fazla yakmaz. Ama unutma basarsanda 60-65 kuruşlar hayal değil yaşadım biliyorum.
Lada vega'önerebilirim arkadaşımda vardı o bütçeye alınabilecek mantıklı araçlardan azda yakar. Biraz acayip görünür ufak tefek şeylerle güzelleşir. Bizdekinden örnek göstereyim.
http://i50.tinypic.com/2n7jhif.jpg
http://i45.tinypic.com/2vjboly.jpg
bir yorumunda lpg'li integra ne yakar demişssin ona cevap vermek istedim dostum
yakın arkadaşımda var 20TL gaz ile (yeni zamla yaklaşık 8 litre falan yapıyor o civarda) sakin kullanımda 90 95 km yapıyor.. 2,15ten aldığı zamanlarda 100km'yi geçtiğini biliyorum
okulu bırakın !
hem servıs parasından kurtulmus olursunuz hemde araba almanıza gerek kalmaz :D :D
İşin sonu oraya gidiyor zaten bu gidişle her sene zam yapıyolar, 430 dan 510 a çıkmış.. ve bu her sene böyle artmakta bi öncekinde 360-380 civarıydı 430 oldu şimdi 510 zaten dodoo ve ben %50 bursluyuz okul 11.700 tl ye geliyor resmen okulun aylık taksiti kadar servise para veriyoruz.. Bare portakal suyu ikram etseler gam yemicem :D kayıtlı üyeyken sabah 7 de geçen servise binmeyip okulda dersin 2 deyse 12 deki servise yani 7 deki ana servis dışında hangi servise binersen bin bida günlük 10 tl falanalıyor ki aylık üye olduğun halde.. çok saçma..
valla bende izmir akhisar arası servisden bıkınca her gün gün uno aldım artık kafam rahat yakıtıda çok güzel 70sx ie enjeksiyonlu yakıtı kesnlikle üzmüyo tavsiye ederim
Bir yerden güzel bir haber bekiyorum bulucam size bir dizel:)