User Tag List

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
215 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Komando Olmak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Komando Olmak ?

Herkese Hayırlı Günler...

Geçen Gün Askerlik Muanemin Geldiğini Öğrendim Gittim 25.11.2012 Saat 13.30 Tarihine Ertelenmiş tamam dedik muaneden sonra artık 1-2-3-4 kaç gönderirse askerliğimize gidip gelicez , Sizlere sormak istediğim KOMANDO'LUK ?

Orda verilen formda komando olmak istiyormusun diye kutucuk varmış ben onu işaretlicem ve orda komando olmak isteyen diye soruyorlarmış ben onada evet diyicem sormasa bile komando olmak istiyorum diyeceğim.

Ama kime söylesem manyaksın,delisin,çok zor,rezillik diyorlar,doğuya düşersin ve askerden sonra insanın psikolojisi bozuluyormuş herkes yok diyor ama ben askerliğimi yan gelip yatarak değilde aslanlar gibi yapmak istiyorum kime sorsam komandoluğu kötülediler yokmu bu komandoluğun iyi bir yanı ? yoksa sizdemi boşver askerliğini git normal bir şekilde yap gelmi dersiniz ?

Aramızda Komando Olarak Yapmış veya Komandoluğun Ne Olduğunu Bana Anlatacak Birisi Varmı ?

Ayrıca Torpilimde Var Ama Beni Çağırdıklarında Ben Komando Olmak İstiyorum Dedim , ve 2 Tane Pc Üzerine Sertifikam Var Grafikerim Yani Yüksek İhtimal Yazıcı Olurum Ama Muaneye Giderken Götürmücem Sertifikaları..Başka Ne Yapabilirim ?

Ayrıca Galiba Fizik Kilo Boy'da Önemliymiş Boy : 1.80 Kilo 90
    Hiç Bir Sağlık Problemim Yok + Gözlük Filan Kullanmıyorum +
    Sigarada İçmiyorum + Kolumda Dövme Çizik Filanda Yok

KONUNUN ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇİCEK NERDEYSE BUGUN E DEVLETTEN YERİMİ ÖĞRENDİM HAKKIMIZA HAYIRLISI ARTIK...

TOPÇU VE FÜZE OKULU / ANKARA POLATLI / 04 - 11 - 2013

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foçadan biliyorum eğitimleri çok ağırdır, ama sen istekli yapmak istiyorsun.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım Bilal Aktepe komandoydu O gelirse gerekli bilgiyi verir.

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tamamen sana kalmış bir durum..
    Ben komando olmak istiyorum dersin..ayriyetten muayenesi var bilmemnesi var..herşeyden gecersen olursun..
    Ben askerliğimi komando olarak yapmadım...o konuda,komando olarak yapan arkadaşlar benden daha cok söz sahibi diye düşünüyorum..
    Ama ben yapmak isterdim,batı sayılan bir yerde askerliğimi yapmış biri olarak,keşke burada bukadar boş işlerle uğraşacağıma dogu da koştursaydım dedığım cok olmuştur..
    E sen neden yapmadın derseniz,onlar beni yapmadı,saglık,yaş,kondisyon vs den dolayı sanırım..
    İşin ozu olay yıne sende bıter..istiyorum,olmassam omur boyu ıcımde kalır dıyorsan kımseye bakma,git.ama yok ben nasıl olur bır fıkrım yok vs dıe yaklasıyorsan da gıtmemeye calıs..hergun kufredersın diye dusunuyorum..

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende muayene günü komando olmak istermisin diyen memura evet dedim.

herkes banada diyo yanlış yapmışsın, doğuya gönderirler dağa çıkarırlar diye

bende senin gibi düşünüyorum. "aslanlar gibi yapmak" kasım da gidiyorum..

Komando'nun eğitimi zordur. açlıkla savaşacaksın yeri gelicek böcek, kurbağa yiyeceksin. diğer askerlerden daha zorlanacaksın. v.b gibi bir sürü bişey..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askere gidene kadar komando olmak ister herkes
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Ispartada yaptım, birde eğitim çavuşuydum. Full Eğitimden sorumluydum. Çokcada abartılacak bir durum yok 80 kg gittim ilk ay sonunda 67 kg dıkm, askerden dönerkende 64 kg geldim. Belli bir süre kewndimi G.I.JOE sanıyordum. Evde duramıyordum. Sahilden konağa kadar koşup geri geliyordum hergün. Sonra alışıyorsun mesela şimdi 88 kg mım
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foçadan biliyorum eğitimleri çok ağırdır, ama sen istekli yapmak istiyorsun.
    Evet Abi Herkes Öyle Diyor.

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım Bilal Aktepe komandoydu O gelirse gerekli bilgiyi verir.
    Bekliyoruz

Alıntı morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tamamen sana kalmış bir durum..
    Ben komando olmak istiyorum dersin..ayriyetten muayenesi var bilmemnesi var..herşeyden gecersen olursun..
    Ben askerliğimi komando olarak yapmadım...o konuda,komando olarak yapan arkadaşlar benden daha cok söz sahibi diye düşünüyorum..
    Ama ben yapmak isterdim,batı sayılan bir yerde askerliğimi yapmış biri olarak,keşke burada bukadar boş işlerle uğraşacağıma dogu da koştursaydım dedığım cok olmuştur..
    E sen neden yapmadın derseniz,onlar beni yapmadı,saglık,yaş,kondisyon vs den dolayı sanırım..
    İşin ozu olay yıne sende bıter..istiyorum,olmassam omur boyu ıcımde kalır dıyorsan kımseye bakma,git.ama yok ben nasıl olur bır fıkrım yok vs dıe yaklasıyorsan da gıtmemeye calıs..hergun kufredersın diye dusunuyorum..
    Abi Zaten Onları Dinlesem Komandoluğu Bırak Askere Gidemem

Alıntı cıvıc_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende muayene günü komando olmak istermisin diyen memura evet dedim.

herkes banada diyo yanlış yapmışsın, doğuya gönderirler dağa çıkarırlar diye

bende senin gibi düşünüyorum. "aslanlar gibi yapmak" kasım da gidiyorum..

Komando'nun eğitimi zordur. açlıkla savaşacaksın yeri gelicek böcek, kurbağa yiyeceksin. diğer askerlerden daha zorlanacaksın. v.b gibi bir sürü bişey..
    Evet Açlık Vs... Hakkınıa Hayırlısı

Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    askere gidene kadar komando olmak ister herkes
    Geri Pişmanmı Olur Yani Abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazen komutanlar öyle bi zorluyorki ulan terörirstmiyim lan ben diyorsun .. o yüzden zorlama fazla komandoluk falan nasip neyse o olsun de , devam et. akışına bırak yani
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ülkede askerlikmi? hemde bide komando? bir daha düşün

allah nasip ederse 30 una kadar kaçıp 30undada bedelliyi basıp kurtulmayı istiyorum

bu ülkede askerler kımın için ve ne için ölüyor bilen varmı?
    Peki bu sağlıklı günlerine sence senin gibi kaçmak isteyenler ilemi gelmişsizdir?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

allah nasip ederse 30 una kadar kaçıp 30undada bedelliyi basıp kurtulmayı istiyorum

Bravo
    Helal olsun
    Allah sizin gençleri başımızdan eksik etmesin
    Tamda büyük önder ATATÜRK ün vatanı emanet ettiği gençlerdensin, tebrik ederim...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biliyorum durumlar çok karışık ama kaçmak , Göçmek bana göre değil , Benim torpilimde var ayrıca 2 tane pc üzerine sertifikam var yani yüksek ihtimal yazıcı masa başında olurum istediğin yerde sağlam torpilim var ....... adam bana ne olmak istersin nere gönderelim gibisinden sordu Komando olmak istiyorum ben dedim.. Bu kadar fırsatı geri tepiyorum.

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyorum durumlar çok karışık ama kaçmak , Göçmek bana göre değil , Benim torpilimde var ayrıca 2 tane pc üzerine sertifikam var yani yüksek ihtimal yazıcı masa başında olurum istediğin yerde sağlam torpilim var ....... adam bana ne olmak istersin nere gönderelim gibisinden sordu Komando olmak istiyorum ben dedim.. Bu kadar fırsatı geri tepiyorum.
    Türk gencine yakışan da budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçmak ile alakası yok bir hiç ugruna ölümü göze almak bana mantıksız geliyor

keşke ölsekde bu ülke terorden kurtulsa

ama kurtulmuyor bunu herkez çok iyi biliyor ölen şehitlerimiz öldüğüyle kalıyor.
    Bugüne kadar 20.000 terörist mi ne öldürüldü galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sence bunları kim öldürmüştür?

Bak sana kızmıyorum, bağımsız düşüncen. Tabikide yapmak istemeyebilirsin bu senin keyfin. Ama kimse hiç için ölmüyor bunu unutma.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta olmasada sonradan acemi birliğinde tekrardan komando seçimi oluyor çoğu yerde.

maalesef yapımdan dolayı beni oradadaki sıralamaya bile almadılar.

Ama acemi birliğinde bir komando kadar olmasada ona yakın eğitim verdiler genelde Doğuya gidildiği için. Ne oldu. İlk başta 100 metre koşamayan ben 2400 nizami koşmaya başladım. İpe 2 saniye asılı kalamayan ben nizami şekilde ipe tırmandım. 3-5 Şınav çekemeyen ben 30 tane şınavı çeker hale geldi. Yapılmayan iş değil sonuçta bir sürü vatan evladı yapıyor. Batıda yada kolay yerlerde askerlik yapıpta amelelik yada hizmet yapan bizim gibi bir çok asker keşke doğuda çetin şartlarda askerlik yapsak diyorlardı.

Yalnız yukarıda yazdığın özelliklerde belki seçmeyebilirler. Genelde Yapılıları ve eli ayağı düzgünleri koruma posta vs yaparlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurbağa yemek böcek yemek diye bişey yok arkadaşlar. Rambo değilsiniz vietnama da gitmiyorsunuz. Sırtınızda özel kumanyanız var göreve çıkarken. Eğitimi evet zordur. Ama askerlik yaparsınız. Gidip rütbeliye çay getir çay götür işleri yaptırmazlar. Bizim eskişehir jandarmada yaptığımız gibi askercilikte oynamazsınız. Gece devriyeye boş şarjör ile çıktığımı hatırlıyorum yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurbağa yemek böcek yemek diye bişey yok arkadaşlar. Rambo değilsiniz vietnama da gitmiyorsunuz. Sırtınızda özel kumanyanız var göreve çıkarken. Eğitimi evet zordur. Ama askerlik yaparsınız. Gidip rütbeliye çay getir çay götür işleri yaptırmazlar. Bizim eskişehir jandarmada yaptığımız gibi askercilikte oynamazsınız. Gece devriyeye boş şarjör ile çıktığımı hatırlıyorum yaw.
    sarjorsüz nöbet tutulan yerler bile var sen yine iyisin
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta olmasada sonradan acemi birliğinde tekrardan komando seçimi oluyor çoğu yerde.

maalesef yapımdan dolayı beni oradadaki sıralamaya bile almadılar.

Ama acemi birliğinde bir komando kadar olmasada ona yakın eğitim verdiler genelde Doğuya gidildiği için. Ne oldu. İlk başta 100 metre koşamayan ben 2400 nizami koşmaya başladım. İpe 2 saniye asılı kalamayan ben nizami şekilde ipe tırmandım. 3-5 Şınav çekemeyen ben 30 tane şınavı çeker hale geldi. Yapılmayan iş değil sonuçta bir sürü vatan evladı yapıyor. Batıda yada kolay yerlerde askerlik yapıpta amelelik yada hizmet yapan bizim gibi bir çok asker keşke doğuda çetin şartlarda askerlik yapsak diyorlardı.

Yalnız yukarıda yazdığın özelliklerde belki seçmeyebilirler. Genelde Yapılıları ve eli ayağı düzgünleri koruma posta vs yaparlar
    İnşallah Olurum Abi Hayırlısıyla Vatanımıza Milletimize En İyi Şekilde Hizmet Ederiz.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Bunları Duyduğuma O Kadar Sevindimki , İnsanın Kafasını Karıştırıyorlar Böcek Kurba Yılan Antep'den Kebabı Bırak Dağda Kurbağa Ye Ama Başa Gelirse Çekeriz Sıkıntı Yok

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende askere giderken komando kutucugunu işaretledim, hatta torpil bile ayarlamıştım sözde, bana uzun dönem asteğ-komando çıkaracak diye.. Ama kısmet olmadı, gittik ders mers verdik paşa çocuklarına. ''paşalar gibi ' askerlik de yaptık, Ama malesefki bir aslan olamadık.. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim,hakkında hayırlısı olsun. Komando olmasan bile vatan için birşeyler yapılabilecek biryerde olman dilegiyle...
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)