Herkese Hayırlı Günler...
Geçen Gün Askerlik Muanemin Geldiğini Öğrendim Gittim 25.11.2012 Saat 13.30 Tarihine Ertelenmiş tamam dedik muaneden sonra artık 1-2-3-4 kaç gönderirse askerliğimize gidip gelicez , Sizlere sormak istediğim KOMANDO'LUK ?
Orda verilen formda komando olmak istiyormusun diye kutucuk varmış ben onu işaretlicem ve orda komando olmak isteyen diye soruyorlarmış ben onada evet diyicem sormasa bile komando olmak istiyorum diyeceğim.
Ama kime söylesem manyaksın,delisin,çok zor,rezillik diyorlar,doğuya düşersin ve askerden sonra insanın psikolojisi bozuluyormuş herkes yok diyor ama ben askerliğimi yan gelip yatarak değilde aslanlar gibi yapmak istiyorum kime sorsam komandoluğu kötülediler yokmu bu komandoluğun iyi bir yanı ? yoksa sizdemi boşver askerliğini git normal bir şekilde yap gelmi dersiniz ?
Aramızda Komando Olarak Yapmış veya Komandoluğun Ne Olduğunu Bana Anlatacak Birisi Varmı ?
Ayrıca Torpilimde Var Ama Beni Çağırdıklarında Ben Komando Olmak İstiyorum Dedim , ve 2 Tane Pc Üzerine Sertifikam Var Grafikerim Yani Yüksek İhtimal Yazıcı Olurum Ama Muaneye Giderken Götürmücem Sertifikaları..Başka Ne Yapabilirim ?
Ayrıca Galiba Fizik Kilo Boy'da Önemliymiş Boy : 1.80 Kilo 90
Hiç Bir Sağlık Problemim Yok + Gözlük Filan Kullanmıyorum +
Sigarada İçmiyorum+ Kolumda Dövme Çizik Filanda Yok
KONUNUN ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇİCEK NERDEYSE BUGUN E DEVLETTEN YERİMİ ÖĞRENDİM HAKKIMIZA HAYIRLISI ARTIK...
TOPÇU VE FÜZE OKULU / ANKARA POLATLI / 04 - 11 - 2013