3 yıl çalıştım . hem de nefret ettiğim insanlarla beraber...
Printable View
3 yıl çalıştım . hem de nefret ettiğim insanlarla beraber...
evet bende böyle mutsuz bir iş istiyorum
şaka bir yana kimse çocukluğunda hayal ettiği işi yapmıyor yapamıyor benim en büyük hayalim elektronikti fakat olmadı EML sınav tercihini yaptım birileri kalkıp en başdaki tercihimi silip yerine kimya yazmış sonuç geldiğinde şok oldum bağzı imkansızlıklardan dolayı okulu bitirdik eğitim olarak ondan sonrası zaten gelmedi şimdi bir gıda firmasının laboratuarında çalışıyorum
Allaha çok şükür maddi olarak fena bir konumda değilim ama fabrikada bir arıza falan olduğunda bakım teknisyeni gibi orda bitiyorum bir gün bakımcılardan dayak yiyecem
Allah herkese keyif aldığı , isteyerek gönül arzusuyla çalıştığı işler nasib etsin..
şimdi istifa banko ya bu sene ya da ankaraya tayinim olur 3 sene sonra
iş başvuruları yapmıştım allahtan dönüşler oluyoda rahatladım biraz en azından yeni bir iş bulur öyle ayrılırım
şekerbank uzman yardımcılığı sınavına çağırdı onu düşünüyorum biraz sermayem oluncada kendi işimize devam
çalıştığım yerle ilgili kısa bir bilgi: dağ başında kurbağalar sinekler böcekler sorunlu ergen öğrenciler ve hayattan kopmuş memurlar var 1 arkadaşım dahi yok tek sosyal hayatım arabayla ilgilenmek :)
ben öğrenciyim yine de sevmiyorum işimi :( ders çalışmak küfür gibi geliyor 2008de başladım üniversite hayatıma okulun bitmesine hala 3 yıl var :(
vize final haftaları saçımı yoluyorum masa başında tepemde ciddi ciddi açıklık başladı dayanamıyorum bu ızdıraba
çalışmak güzel bişey olsa üstüne para vermezler
bende aşırı mutsuzum.daral geliyo bazen !!!
Mutlu veya mutsuz olacak bir işi bile olamayanlar var. Azıcık da şükredilmeli.
Öğrenciler hiç ağzını açmasın, ! :D
Agalar ne iş olursa olsun kendi işiniz olsun.
Gerekirse 24 saat çalış ama kendi işinde çalış.
Bu zamanda ya gırtlak üzerine ya Hatun üzerine iş yapacaksın.
Millet gırtlağından kesmiyo. İmkanı elverdiğince alıyor.
Küçük bi köfteci dükkanı bile olsun ama kendi işin olsun.
Beylikdüzünde neredeyse hemen hemen her binanın altı
bayan kuaförü. Aga 7/24 çalışıyorlar neredeyse. Hiç mi
boş kalmaz. Hele 3M Metin var. Adama büyükçekmeceden
geliyorlar yeminle
Amin... Tabi eldeki işin değerini bilip şükretmekte lazım.
Ben 89'dan beri gerek başkasının yanında gerek kendi işim olarak
23 senedir bu işi yapıyorum sıkıldım artık hep aynı şeyleri yapmaktan.
Emekli olup en azından prim günümü tamamlayıp seveceğim bi iş
yapmak istiyorum. Ama gel gör ki 41 yaşından sonra bu rizikoya girilir mi ?
girilir abi girilir
yarın pişman alorsun hayatında keşkelere yer bırakma
ha tabi ben sana göre biraz daa avantajlıyım risk almak için imkanım var fakat birikimim yok kısa sürede onuda halletmek lazım
ama sevmediğiniz bir iş ve berbat bir ortamda olunca hayat çekilmez oluyor bugüne kddr teptiğim o kdr çok fırsat var ki
iyi para almasam ceketimi bile almadan çıkarım şu dakika
yaptığı işden memnun olan ender insanlardan biriyim sanıyorum :)
Sağolsun patron'da abi'den yakın firma istediği kadar kurumsal olsun elinden geleni yapıyor maddi ve manevi olarak :)
yaptığım işi'de seviyorum sonuçda lise'den beri hep okulunu okudum şimdi hem birileri bilgime güveniyor birde üzerine para veriyorlar :)
bazen böyle saçma sapan işler her yerde oluyodur tabiki bizde'de var öyle ufak tefek ama görmemezden gelmek lazım :)
Kazın ayağı öyle değil ama...
Bak benim sıpa şimdi anaokuluna başlayacak. Yavaş yavaş onun eğitim
masrafları vs vs vs... Birikim olmayınca bi tek aldığın maaşa bakınca
rizikoya giremiyorsun... Benim 1 ay işsiz kalmam demek kol gibi geri dönüşü olur bana.
Ben bu yaşıma kadar babamdan tek kuruş almadım. Onun dükkanı var kızkardeşimle
ortaklar. Onların hesabı ayrı benimki ayrıdır senelerdir. Elbet benimde hakkım
var o müzik markette ama ben gidipte ne iş ne para isterim... Yapı meselesi galiba bu
Malesef sevmediğim bir mesleği yapıyorum muhasebeci olduk çıktık 2 senedir bir fiil bu sektördeyim mükellefiydi kdv si idi bıktım genç yaşta allah herkese severek yapabileceği bir meslek nasip etsin ailesinizin etkisi altında kalmayın severek yapabileceğiniz bir mesleği seçin :(:(