Gopro'dan bahsediyorsun sanırım çoğu yerde var onlardan
Printable View
Gopro pahalı, bu kameralar 100 lira civarıydı forumda satılıordu bir ara...
Tam farukluk konu faruk bilgilendirir bizi ne yapilmasi gerektigi hakkinda .
Ben Galaxy S2 kullaniyorum. Arac tutucu ile cihazi navi kullanir gibi baglayip yolu kaydediyorum. 8Gb SD'ye 720P cozunurlukte kesintisiz 3 saat kayit yapabilirsiniz. Illa yol kamerasi almaya gerek yok.
Arac kameralarinin ozelligi 15 dakikalik cekimler yapiyor olmasi ve bellek dolunca en eski 15 dakikalik goruntuden baslayarak uzerine yazmasi. (yani genel olarak boyle)
şikayet et savcıya bildir mutlaka... savcı mavcı çektimi bunları abin oluverir o polisler...
155 in maıl adresı de var orayada maıl atın arkasında durun ki kabadayı taraflarını bıraz düzeltsinler
Ekip plakası uzun mu kısamı ?
örnek 34 A 92180
yada 34 A 5770
polis polise hiçbirşey yapmaz ama mahkemeye gidersen iş değişir :)
eğer ki bu tür durumlarla karşılaşırsanız ekibin plakasını olayın yeri ve saatini direk savcılığa veya günün nöbetçi savcılığına şikayet etmelisiniz elinizde görüntü kayıt veya yakınlarda mobese kamerası var ise kayıtları istenir tabi ki savcılık soruşturma açarsa , bimere gelirse olay emniyete bildirilir orda o esnada görev yapan memurlar hakkında idari soruşturma açılır , bence yanınızdaki arkadaşlarınızla savcılığa gidip olaya maruz kalan kişilerin ifadesi ve şikayetçi olması daha doğru olur ve en kısa sürede cevap alırsınız çünkü adli işlem başlatırlırsa idari işlem de başlatılmak zorundadir saygılar...
faruk abim gelince daha da detayları ve eksik kalan yerlerimi tamalar :)
Ailenizin polisi geldi :)
1-ekip otosunun plakası pm lutfen
2-155 olur, savcilik olur, bimer olur
3-cok acelesi varsa sana laf yetistirmez isine bakar basar giderdi
4-itin nasil iti isirdigini merak eden varsa buyursun gelsin ben gostereyim
5-155e yapilan het ihbar degerlendirilir
Araclarda gps sistemi var o saatte gecmedim vs bisey deme sansi yok ben ugrasayim diyorsan savciliktan sikayetci ol
İşte beklenen cevap :)
Bir dilekçeyle savcılığa veya emniyet müdürlüğüne başvurun, dilekçenizin bir fotokopisi elinizde olsun ve mutlaka evrak kayıttan dilekçenizi geçirin ve erak takip numarası alın. Dilekçeyi mutlaka değerlendirmek zorundalar ki dilekçenin örtpas edilmesi vs. kesinlikle suçtur kamu kurumlarında. Ggelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Bulunduğun yere en yakın karakola gidip yetkili amir ile(polis memuru değil amir olcak) görüşüp şikayetini bildir.
Genelleme yapanin canini yakarim . Denemesi bedava yaptiginiz yorumlara dikkat edin lutfen ...