Atmosferik M3 - S2000 - Ep3 - Fn2 - 106 - Saxo - Hızlı Dizel Turbo olarakta 350 aralığında her araçla denerim. Buluşma noktası ***** yer Stack'ı taktım bekliyorum
İstanbul icin buyuk gideR geldi.
SENSİN.
akşamları havalar tam gazlamaya müsait. yaglayın kayışları hızlılarr
Beni listeye yaz baskan ..
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Beni listeye yaz baskan .. En başa yazdım başkan
220 230hp bişeyler çıkarsa bende gelebılırım BK çok aşar bizi
benide yaz abı basınc acıp sokup gelıyorum.. Kartımı bk sıleceklere bırakmıstım etkısı olmuss
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş 190E M104 3.2 24v engine upgrade.. Dr.Ecu Tayfun Gün (Tago)
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı En başa yazdım başkan Baskan kameranin acisi cok onemli yanami bakiyo direk arkayami
Ortam harektli massallah BK type r a basarilar
ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı benide yaz abı basınc acıp sokup gelıyorum.. Kartımı bk sıleceklere bırakmıstım etkısı olmuss Olum ne adamsın papatya masaj salonu diye bi kart vardı geçenlerde demek sen bırakmıştın mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Baskan kameranin acisi cok onemli yanami bakiyo direk arkayami Abi kamera açısı hep aynı
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Olum ne adamsın papatya masaj salonu diye bi kart vardı geçenlerde demek sen bırakmıştın Napalım abı ilgi ceksın Sokuk mu olucaksın? Anadoludasın dımı?
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Ortam harektli massallah BK type r a basarilar Senin yoklugun bize cesaret verdi reg varken piyasaya cikmak ne haddimize
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Ortam harektli massallah BK type r a basarilar Kanka baktım ortalık sakin Tech'te atraksiyon yok bi güzellik yapalım dedik.
Aksama ordayim
ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Napalım abı ilgi ceksın Sokuk mu olucaksın? Anadoludasın dımı? Stepne ve arka koltuk sırtlıklarım sökük sadece
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Stepne ve arka koltuk sırtlıklarım sökük sadece yaa bu Typer cılarda hep aynı sırtlık stepne
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Senin yoklugun bize cesaret verdi reg varken piyasaya cikmak ne haddimize abimsin -HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Kanka baktım ortalık sakin Tech'te atraksiyon yok bi güzellik yapalım dedik. Yakisir abi ne tarafta bellimi mevzu 163 hp kamyonetim yetisemessem el sallarim
EK648 Nickli Üyeden Alıntı abimsin Yakisir abi ne tarafta bellimi mevzu 163 hp kamyonetim yetisemessem el sallarim Kanka gelicek kisilere gore karar vericez
Anadoluya gecerseniz haber verin sizleri gormeye geleyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları