cem takas düşünüyorsan teklifimiz hala geçerli gel al
Printable View
cem takas düşünüyorsan teklifimiz hala geçerli gel al
hurdaya çıkarırken arabanı elinden alıyorlar üste birde para alıyorlar
ŞAHİN Eğer Şahini Satamıyorsan Bu İşte Bir İş Vardır , Araban Gerçekten Oynanmış Orjinal Bir Yer Kalmamış Panel Kupa Turşu Olması Gerekki Satamıyosundur Öylemi Bilmiyorum ? Hurdaya Filan Verme Sök Turbosunu Basıksa Kaldır Ayağı Hiçbir Oynanmış Yeri Kalmasın Stock Orjinal Hale Getir Tak Teneke Jantları Tak Üzerine Orjinal Jant Kapaklarını Çıkar Pazara Filan Elini Tutana Sat Gitsin Gözünün Yaşına Bakma ;)
bencede orjınala cevır jant kapaklarını fln tak ememklı ısı gonder gıtsın ;)
ben 90'L aracımı öyle bir yeniledimki motorda alt takımda şanzımanda değişmeyen yeri kalmadı buraya yazmaya kalksam destan olur
2.20tl lpg lt fiyatı uzun yolda 160krşları gördüm (kokluyor mübarek) slx sözde dolu araçları daha 4 e atmadan çok rahat tokatlıyor gel gelelimmi aracımı halen satamadım satış fiyatım 7.500 ettiğim masraf 4.300 tl yazdım ilginç bir olayı söylüyeyim netten habire ef,crx,proton,sierra gibi başa baş takas teklifleri yağıyor geçen sanayide yağ değişimine gittim kendi ustama başka bir müşteri gelmiş benim aracı övmüş alcaksan bunu al diye takasa 99 megan coupe artık ne arızası varsa bulamamışlar adam ısrar etti dedim bilmediğim arabayı almam ben adam daha 10 dk önce aradı üstüne para vereyim abi dedim yeter artık ver canlıyı al götür yada getir 131 ver üstüne para.Yani demek istediğim millet doğanı şahini ayağımı yerden kessin 2liraya 3 liraya alırım sanıyor bu mantık değişmediği sürece ne biz değerinde satabiliriz ne onlar güzel araca sahip olurlar o yüzden satamaman normaldir kardeşim allah yardım etsin.
1. senın corsan 10 numara arabayıdı
2.keske satmasaydın
3.sımdı gule oyanaya gazlıyordun :)
Keske dediginiz gibi olsa... Araca bugune kadr ilanlardan bakanlarin sayisi 10000 i buldu. Ama araca ciddi olarak tek bir kisi geldi bakti onlarda araci begendi ama kendi durumlarini toparlayamadilar. Suan bir baska arkadaslari ile gorusme halindeyiz... Arac turbo ve 1988 model oldugu icin cogu insan cekiniyor diye dusunuyorum...
Ahhh iste ben clio mu alirken tutturdular corsayi alsaydin niye almadin diye basimin etini yediler... Sonra askere gidicen dendi clio mu sattim, e hani askerlik simdi degil iyi dedik dedim ne aliyim ne aliyim corsa geldi tekrar aklima annemide isi gorulur benimde diye 12000 lira para harcadim marspiyel plastiklerinden percinlerine kadar yeniledim ama istedigim randimani alamadim... Zaten sinir ve sitem vardi gittik *** varmis gibi heves ve sinir ugruna bunu aldik. Keskin sirke kupune zarar bunu ogrendim ben bir daha sinirlenipte hareket edeni ....
cem dostum aracında ne var ? detaylı bi şekilde turbo-motor-enjeksiyon sisteminden bahsedermisin ?
Turboyu sökün altına bi cms 40 jant,camlara 1 numara film pazara çekin 4-4500 tl'ye satarsınız ;)
Clio yu da ben almistim , pehhhhh.. Dedim o zaman cem satma bana :) abi bence az daha sabret..
kardesim bana aracın detaylı bilgilerini pmlermisin bi sana zahmet.. herhangi bi sorunu varsa onuda yazabilirsin ..