normal kan verme gibimi sartlari nedir?bende detay alabilirmiyim koray.normalde kanim bir ise yaramiyor ama ilik olayi farklidir sanirim..
Printable View
normal kan verme gibimi sartlari nedir?bende detay alabilirmiyim koray.normalde kanim bir ise yaramiyor ama ilik olayi farklidir sanirim..
Abi saat kaçla kaç arası çapa da örnek verebiliyoruz
Forum okunabiliyor dışardan o yüzden sıkıntı yok. Blog sayfasınıda paylaştım o daha etkili olur paylaşımda
Feyyazım bir tüp kan alıp test ediyorlar sadece.
Yarın hepsini tek tek arayıp saatleri yazıcam konuya. Şuanda arasam muhatap bulamayacağımı düşünüyorum.
koray bende seve seve gıderım kardesım sıgara kulllanıyorum alkolum yok
geçen gün hilmiylede bu konuyu konuşuyoduk
operasyon kimsenin gözünü korkutacak birşey değilmiş arkadaşlar 2 yöntemi varmış ve kesinlikle diş çektirmekten farkı yok operasyonal olanın
korayım birlikte gideceksek bende bi kan veririm
Toplaşalım gidelim hep beraber, inşallah bulunur en kısa sürede
Allah razı olsun Yusuf abim. Yolunuz Çapaya düşerse konu aklınızda olsun
Kanka yarın gideceğimiz günü belirleriz Furkanda
H.içi iş çıkışı olabilir kardeşim. Bizim tayfa için yarın gidiş günü belirleyip hepinize mesaj atıcam face'den.
abi yolumuz duserse degıl bı kardesımıze faydamız dokunursa ne mutlu bana yarın gıderım ılk ısım yanlız cumartesı kan testı yapıyolarmı onu bı ogren
Abim Eskişehir İçin Verebileceğim biyer varmıdır eğer eskişehir için varsa ulaşırsan hemen gidip vermek istiyorum
Sakarya için verebilceğimiz bir yer varsa bende yardım etmek isterim. alkol sigara yok.
bursadan verebileceğimiz bi yer varsa onuda yazarsanız eğer bende gidip kan verebilirim bakarsın tutar bu arada alkol uzun zamandır yok sigara var bişey fark ettiriyormu sigara olayı
Allah acil şifa versin yarın bizimde ne olacağımız belli değil inşallah faydamız olur yarın bende gidip veririm kanımı
en yakın hastaneye gidip versek o örnekler bir database de toplanıp ihtiyacı olana verilemiyor mu
benim tansyon sebebi ile kan vermek istedigimde kan almadilar gecenlerde bir engel degilse seve seve gelirim bende insallah en kisa zamanda arayis son bulur nakil yapilicak kisi bulunur Korayim ...
çok geçmiş olsun umarım bulunur.
Abi Adana'dan bir şey yapamıyor muyuz?
Allah açil şifalar versin elimizeden bir şey gelirse yapmaya hazırız