kobeanil11 Nickli Üyeden Alıntı
ceza-popcu düetleri için benim için yeterli olan açıklamayı yaptım ben...:) bi ton projeden 3 tanesini gerçekleştirmek, ki dikkat edersek o şarkılardada ağır taraf cezaydı, orası da önemli değil gerçi, kendi görüşleri haricinde olan hiç bi projede yer almadı.. ceza ya çok dar pencereden bakmamak lazım...:) evet muhtemelen senin kadar iyi terimleri ve müziğin türünü bilmiyo olabilirim kabul ama, mc de kendi içinde çatıştığını düşünmüssün, sadece şarkıda geçen kelimelerde kalınmaması gerektiğini, ne denmek istendiği, nükteli anlatımları benden daha iyi anlayabilirsin heralde...:)
onun dışında beni kişilikleri ilgilendirmez... kendi aralarında yaşadıklarıda, kimin delikanlı olduğunu değil, kimin mantıklı bi tarafta yer alıp, kimin iyi olduğunu tartışıyoruz...eger işin o tarafıylada ilgilenicek olursak, sago nun zamanında cezanın karşısında titrediğini, onun cezanın ismi sayesinde birden bu kadar ön plana çıktığını da düşünelim.. nesnel olarak bakınca, ceza ben en iyiyim dediğinde karşısına kimse geçemiyosa bunu çok tartışmaya gerek yok... şampiyon için çok dert deildir diyosunuz ama:) araba örneğine dönecek olursak, evet bi çapulcu gelip size bulaşsa çok sallamazsınız ama, sizinle kıyaslanan biri gelip her defasında kafa tutarsa, yenebileceğinize eminseniz, çıkarsınız karşısına... en azından ben öyle yaparım... bunu yapmıycak kadar erdemli insanlarla fikir alışverişi yapıyosamda ne mutlu bana...:D
bu arada cezanın toplumsal görüşlerden, bireysele döndüğünü eleştiriyoruz eskiyle yeniyi kıyaslayınca ama, sago nun bireysellik dışında bişey yapmadığınıda düşünmek lazım bence... rap müziğin çıkış noktasının toplumsal problemlere haykırış mantığında olduğu bilgisine sahibimde...:) o yüzden sago ya arabesk tarzında ve fazla bireysel diyorum ben... gerçekten iyi işler çıkarıyo ama, ya bu adam neler yazıyo densin diye kelimeleri karıştırıyoda karıştırıyo, daldan dala atlıyo, komplexli bi davranış gibi geliyo bu bana...
bu arada ortak fikirde olduğumuz nokta cezanın tarzını bozduğu... yinede bu cezanın potansiyelde çok daha iyi olduğu fikrini deiştirmez...:D kendini underground ve battle lara verdi... ayrıca canlı dinlemek diyince bence ceza ve diğerleri diye ayırabiliriz bu kategoriyi, dinleyenler varsa...
yinede bütün fikirlere saygımv var, yanlış anlaşılmak istemem, kesinlikle kötü niyetle tartışmaya çalışmıyorum.. sertleşmesin de durup dururken...:)