evvet gezintiye cıkıorlarmış vok onada i çare bulmam lazım
Printable View
valla bizdeki kopek gibi oldu normalde elini uzatınca içeri ceker kendini bizimki ısırmaya calısıyo :D
bi manyak oldu ama bu ara uykuda ayaklar falan dısarda takılıo ole :D
yazın hakkaten sewimli haywan ama kışın çekilmio.. bi espirisi yok yani ööle duruyo anca.. bende wardı 5 tane kaanKY ye werdim 1 tane kalmış şimdi :D
kucukken bendede wardı hep kacardı ewın bıyerlerınde bulurduk smdı kardesım aldı 2 tane war ewde ole dolanıolar kaplarında benm kedıde cok pıs kesıo bakalm bı gun kapıcak ama ne zmn :D
Ya benim de eskiden vardı. Çok büyüdü diye petshop a vermiştim. Elimde 3 çeşit sera yem var. İsteyene verebilirim. Tabi ilk önce son kullanma tarihine bakmam lazım.
Bu arada beslediğiniz kaplara ölüm fanusu diyorlar :)
Normal şartlarda ufak boyutlu bir akvaryum önerilir. İçine koyacağınız bir ısıtıcı ile kaplumbağanız ile yıllarca yaşayabilirsiniz..
arkadaşım bendede su kaplumbağası vardı yaklaşık 6 sene besledim artık baya bizdenbiri olmuştu :) onu ekmekle salamla bile beslemiştim hatta eve bırakıyodum dolaşsın diye :) büyüyünce çok dikkat et feci ısırıyo ısırıncada bırakmıyo kıvranıyosun cidden :D
olum evde balkonda falan bul 1-2 tane böcek falan bişi..kes ortadan 2 ye..ver yesin....:D :D
Benimki bi garip yaw tvye bakmıyo resmen izliyo ,üzerinde bişiler yazan bi kağıt fln denk gelirse okuyo sanki manyak=)
fino gibi bişi aslanda hic kaplumbag tepkisi yok herifte :D
Baya kendini kangal sanıyo ninja utanmasa havlıycak :D
huhgahahah abi varya hepiniz kopardınız beni burda ısıran okuyan salam sucuk yiyen:D
benimkini dün turboların arasında bıraktım yeni doğasını öğrensin die dün bide gidip ona bi dünya para harcadım yemidir yok özel kabıdır bakalım benimki npacak turbo tamir etmeyi öğretcez bizde ona:D
bendede var yaklaşık 7 sene oldu bu yaz ailecek bulgaristana giderken ölmesin die onua laık annem bi kabın içine koymuş biz evde gece uyurken çıkmış kaptan yok etrafta kesin kedi kapmıştır falan dedik yok geçen bayram sabaha karşı uyandım bi hışırtı var benim bavulu bi kaldırdım altında yani o kadar zaman aç kalıyosa 1-2 günden bişey olmaz