selam arkadaşlar bende aracı bağlattım cumartesi sınav çıkışı 2004 te muayene bitik bu ceza nasıl hesaplanıyor 2008den itibarenmi alınıyor ? 2. kez yakalanan araç gib.gov da görünmüyor mu ? netten bakıyorum şuan çıkmıyor bişey
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
ee peki böyle olunca ne olacak muayene yapmayacaklar mı özelleşince böyle oldu hepsi 10 lira alacakken şimdi böyle bişey çıkarıyo 30 lira alıyo hepsi paragöz oldu bunların
onlar yapamassa istanbuldan bir tanıdık aracı bulun o kökünden halleder sıkma canını o kadar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
garip bi meseleymiş ilk kez duydum ..
senin şuben o evrağı ister istanbul şubesinden, neden istanbula geleceksin ki, ne anladım orada ki trafik şubesine bağlı olmaktan öyle ise
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İlgili vergi dairesinden son muayenenin makbuzunu bulup çıkarttırabilirsen işin çözülür.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Trafıkte sıkıntı yok dun gece burdakı trafık şubedeydık saolsun lar baktık sakın kafayla çözmeye çalıştık eskı ruhsatlarına ulaştık orda muayene gözukuyor fotokopısını cektırdım tuv kabul etmıyor eskı muayene harcı nın yattına dair belge sunmam gerekıyormus arabdan soğuttu şerefsızler yav
Bu vergı daıresı öyle lanet bır yerkı ilk gıttım dedılerkı hıc vergı harcın yok aha dedık ayvayı yedık bu kadar sene sahte muayene yapmışlar aradan 5 saat gectı bı daha gıttım zorla bı daha baktırdım bu sefer cıktı yav daha ne dıyım kı Allah kımseyı vergı daıresıne dusurmesın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)