-
Techte herşey var , konuyu bi hortlatayım.
Arkadaşlar anlayan vardır elbet ben ABD ye gideceğim en mantıklı kart hangisidir? Aylık 10-15 bin tl limiti olsun en azından nolur nolmaz, boş yere para gitsin istemiyorum en az komisyon alan ya da komisyon almayan kart hangisidir?
Orada atıyorum 5000 dolara araba aldım 10 lira desek düz hesap buna 500 lira komisyon ödemek istemiyorum.
-
hesap özetini direk $ seçersen zaten komisyon ödemezsin diye düşünüyorum. benim € yurtdışı özetim. en azından ben bugüne kadar hiç komisyon ödemedim. shop and miles kullanıyorum buarada
-
İş Maximiles kullanıyorum, dolar hesabım var normal burdaki alısverişler gibi çekiyor extra bir maliyeti yok.
-
Bonus kartımı Bangkok ve Phukette kullandım 2 hafta kadar önce. Komisyon vb kesinti olmadı. Baht olarak harcama yaptım, kartıma TL olarak yansıdı.. Ancak Baht / TL kurunu kontrol etmedim..
-
Karttan komisyon alınmaz ki ! Senin döviz hesabın varsa buradaki kur'a göre ekstrene yansır..
-
kart kullanım olarak değil oradaki atmden çekince kesiyormuş
-
Farklı ülkelerde sık olarak kart kullanan birisi olarak yapı kredi ürünlerine dikkat edin derim. Güvenlik zaafiyetleri yaşanabiliyor.
-
inceden bir hort yapmak lazım, kredi kartı kullanımı euro dolar üzerinden mi yürüyor yoksa her ülkenin kuru için aynı mı? misal sırbistana gideceğim, kendi yerel birimleri dinar; hesabı dinar üzerinden yapıp tl ye mi çeviriyorlar?