damat'ı bilmem ama adv twin bunlardan çok alış veriş yaptım kotlar gömlekler t-shirt ler hiç birinde sıkıntı olmadı ve giydiğim ortamda depo motor taşıdım beyaz eşya taşıdım verdiğim paraya helal olsun diyorum
Printable View
damat'ı bilmem ama adv twin bunlardan çok alış veriş yaptım kotlar gömlekler t-shirt ler hiç birinde sıkıntı olmadı ve giydiğim ortamda depo motor taşıdım beyaz eşya taşıdım verdiğim paraya helal olsun diyorum
Valla hepsinden alisveris yaptim ama hic problem yasamadim sadece 1 tane t-shirt un rengi biraz acildi o da uzerine dokulen malzemeden kaynakli. Yillardir giyinirim orka gruptan %70 kiyafetim onlardandir hic sorun yasamadim. Yillarca kullandigim urunleri var. 6 sene kullandigim botlar vardi bu sene tabani kenarindan catlayinca giymeyi biraktim :D allahtan 3 tane almistim diger renklerini giyiyorum. Son 6 aydir alisveris yapmadim belki bu donemde cikan urunlerinde sorun olabilir.
Damattan bugune aldigim tum polo yaka tshirtler ilk yikamada çekti degistirdiler yine cekti artik tshirt almiyorum damattan.....
Tshirtler adv twin di...
gömlek veya takım elbiseleri hariç diğer hiç bir ürününü almam damat veya tween'nin çok çektim bende sağından solundan abuk subuk sarkmalarını en son geçen kış bir kazak tarzı V yaka bir ürünlerini aldım almaz olaydım ondan sonra töbe ettim :) ama gömlekleri yıkılıyor ;)
Sünme ve deformasyon,renk atması diyorsanız : pull and bear o kadar iyiler ki bu konuda..
Tween den hırkam var bir tane yaklaşık 3 senedir bana eşlik ediyor, bir sıkıntı yaratmadı. Ama damat twn çok alakasız fiyatlara satılan markalar bana göre..
adamlarda fena gömlek kesimleri var özel üstüme diktirtsem bu kadar güzel olmaz
sürekli damat ve TWN alırım hiç sorun yaşamadım
tshirt ve jeans işine girmeyin bu firmalarda ama takım özelliklede gömlek konusunda tr standartlarına göre orka grup çok başarılı
güzel konu olmuş, konuyu okuduktan sonra yanından dahi geçmem :D
Edit: Zara candır, iyidir :D
Benimde arkadaşım çalışıyordu sağolsun hiç sorun yaşamadım hep yardımcı olmuştur
elazığda doğdum büyüdüm.. küçükken gittiğimiz elazığ için büyük ama türkiye için kendi halinde bi mağzaydı sonradan yürüdü gitti isim.. gözümde hala öyle olduğu için kalitesine güvenemiyorum bi türlü.. ama Allah var çok az ürününü kullantım 1 takım 1 tisört.. sorun yaşamamıştım ikisinde de..
üşenmedim kalktım baktım normal günlük 2 damat bol kesim 1 klsik dar kesim gömlek twin ise 3çeşit gömleğim klasik olarak dar kesim giydiğim 2adette spor geniş yaka hırkam war.açıkçası damatın bol kesim günlük gömleklerini aldığım günden beri 1 kere giydim ve artık sevmiyorum ben damat tween olarak sadece gömlek veya kanvas pant olarak alışveriş yaparım bana en kaliteli hep damat mağazası gelmiştir kumaş ve oturaklılık yönünden.hiçte problem yaşamadım. t-şhirt hiç almadım çok baktım ama almadım hep bi iticilik ve problem çıkacağı hissi uyandırmıştı doğruymuş demekki. ama gömlek ve kanvaslarında üstüne tanımam açıkçası.
Tweenle damat aynı çatı altında, orka group.
Tween daha slim çalışıyo, damat biraz daha klasik. ikisininde çok güzel ürünleri var.
TWN de tweenin bir serisidir, daha spordur.
Altınyıldız bi tekstil gurubu. firmanın ana markası Network. Alt markaları da Fabrika ve QUE.
orka grouptan daha iyidir altınyıldızın ürünleri.
Que pek bilinmez ama aralarındaki en iyi bana göre que dur. tarzi daha farklı, her modeli giyilmez ama çok güzel ürünleri var.
Özellikle markafoni, trendyol, limango gibi sitelerde çok güzel kampanyalar çıkıyor. outlet sezon sonu ürünler ya da fason üretimler çoğu kampanya ama arasıra da en kaliteli ürünlerinin kampanyaları oluyor.
her markanın kötü kumaşla ürünü oluyor, siz kötüsüne denk gelmişsiniz. inşallah kabul ederler.
Takım elbiselerimin tamamını Damattan alırım neredeyse .... Damatta kullanım , DS'de , Tween'de ve hiç sıkıntı yaşamadım... Başıam gelen bir olayı anlatayım ...
Nişan için takım elbise aldım , nişana uygun olduğu için günlük kullanıma pek uygun olduğu için pek giymedim . Arada sırada özel günler , fuarlarda v.s. kullandım . 2-3 sene sonra ceketten ufacık beyaz kıllar çıktı :) ama rahatsız edici boyutta değil ... Takım elbiseyi aldım ve Damat'a gittim 2 seneden fazla geçmesine rağmen , fiş veya fatura istemeden merkeze gönderdiler ... 1 hafta sonra aradılar ve yerine mağzaya gidip günlük kullanabileceğim 1 takım elbise + 1 adet tek ceket aldım , almış olduğum takımın iadesi karşılığı tutarı oranında
Başka hiçbir mağazada bunun gibi bir uygulama denk gelmedi :D