Allah' ım ailesine yardım et.. İnsanın gözünde gönlünde ne araba ne ev hiç bir şey kalmıyor her şey cart curt bir hayat için.. Çok üzüldüm..
Printable View
Allah' ım ailesine yardım et.. İnsanın gözünde gönlünde ne araba ne ev hiç bir şey kalmıyor her şey cart curt bir hayat için.. Çok üzüldüm..
Allah taksilatını affetsin, Allah cennette kavuştursun yakınlarıyla. :( :( :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabirlar versin..
allah rahmet eylesin :(
allah kimseye böyle bir acı göstermesin iki evlat acısı...
mekanları cennet olsun geride kalanlara rabbim sabır versin...
allah rahmet eylesin ailesine sabir versin zor bir durum bundan kotu birsey olmaz insanoglu icin :(
allah rahmet eylesin. ailesinede gani gani sabır eylesin..
hala s2000'e yazık ve (diğer konuda) nasıl beceriyorlar ölmeyi diye yorum yapan insanlar var.bu insanların yatacak yeri yok.bu nasıl bir zihniyet ya :mad:
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :(
dün facede görmüştüm, çok kötü olmuş Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin :(
Çok zor durum Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin :(
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.Tarifsiz bir acı ailesi için :(
allah rahmet eylesin, lütfen emniyet kemeri takın.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabirlar versin..
Allah rahmet eylesin ya :(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin kalanlara Allah c.c. Sabir versin
face de abuk subuk seyler yaziyolar can gitmis kimsenin umrunda olmuyor yazik ne haldeyiz
Bu kaza nasıl olur ben anlamıyorum. Aracın haline bakın. ALlah rahmet eylesin. cok üzüldüm yaw :S
Allah rahmet eylesin.
mekanları cennet olsun, Allah Rahmet eylesin..
Bir ana, tek bir evladını bile dünyalara değişmezken, iki evladını da aynı gün kaybetmesinin acısı tarif edilemez.
Bundan 7 gün önce enkada arabayı gördük,arkadaşı önceden de bi kaç kez görmüştüm, şimdi aramızda yok. Ölüm çok yakın gerçekten hepimize. Son bir yılda belki 10 tanıdığımı kazada kaybettim, hiçbirinin de emniyet kemeri takılı değildi...
Allah ailesine,sevdiklerine sabır versin, mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.... Mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Ailesine Allah bol bol sabır versin.
çok üzüldüm bir kere yolda karşılaşıp selamlaşmıştık,
allah ailesine sabır versin analar babalar çocuklarını gömmemeli...
Facede başka bir sayfada gördüğüm yorum " f20 yaşıyor" böyle insanlara acıyorun nasıl böyle bir yorum atıyorlar
offffff bu nedir boyle. bu kaza degıl cınayet resmen..
allah ıkı kardesede rahmet eylesın :S gercekten cok acı. allah yakınlarına sabırlar ıhsan eylesın.
Allah rahmet eğlesin :(
hangi birine ağlıcan 1 aileden 2 can allah rahmet eylesın çok kotu oldum..
çok acı bi durum :( allah ailesine sabır versin.
Allah ailelerine sabır versın
https://www.facebook.com/media/set/?...5179371&type=1 burda detaylı fotolar var :S Allah kimseye evlat acısı vermesin :/
keşke paylaşmasaydınız.altta beğenenlermi dersin artisliğin sonu diye yorum yapan mı dersin diğer konularda yeterince gerilmiştim zaten.Allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun..
Vay be Musa abim.Az yemek yeyip çay içmedik.Gaz basmayı severdin keşke o pedala o kadar basmasaydın da bizi üzmeseydin abim Allah Rahmet eylesin.Uysal beton sahipleriydi vefat eden abilerim :(
Allah rahmet eylesın ....
Allah Ailesıne cok buyuk sabır versın cok cok uzucu bır olay.
ben tek bısey soylemek ıstıyorum oda bu otobus soforu olan serefden yoksun ınsanlara aynı olay benım basıma geldı bende aynı noktadan yolun ortasına bırakıp cekıp gıden bır we normalde orası ana yol olan bır yerde makas bıle atmadım onunde kamyon warken fark edemedıgım ıcın wurdum hadı ben kendımı son anda yaptıgım hareketlerle kurtardım bu aracın sahıbı olan cocukların anası babasına allah bınlerce kere sabır wersın aklıma hastanedekı kendı annemın bagırısları gelınce tuylerım dıken dıken oldu allah sabır wersın allah hepınızı korusun bu koydugum fotolarda ıbretlık olsun benden yapmayın arkadaslar
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53991756
boyle uzucu sacma yorum yapan ınsanları allaha havale edıyorum umarım bırgun sızın basınıza gelmez sızın ıcınde yalan yanlıs bılgı weren ınsanlar olmaz suc atmak cok kolay ınsanlara
Ben ana yolda sag tarafa bırakıp cekıp gıdenler ıcın bunu sureklı yapıyorlar seklınde soyledım bukadar dokunucanı bıledık kusura bakma ...Otobus dıger araclar gıbı enı 1.6 -1.7 metre bır arac ddegıl yolun yarına kadar gelıyor bunu 2 serıtlı yolda bıle yapıyorlar alıskanlık ısdedıgındede arkadakının onune kırıp cıkmayı sewerler soyleme amacım yanlıs anlasılmıs olabılır..