Allah rahmet eylesin ya :(
Printable View
Allah rahmet eylesin ya :(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin kalanlara Allah c.c. Sabir versin
face de abuk subuk seyler yaziyolar can gitmis kimsenin umrunda olmuyor yazik ne haldeyiz
Bu kaza nasıl olur ben anlamıyorum. Aracın haline bakın. ALlah rahmet eylesin. cok üzüldüm yaw :S
Allah rahmet eylesin.
mekanları cennet olsun, Allah Rahmet eylesin..
Bir ana, tek bir evladını bile dünyalara değişmezken, iki evladını da aynı gün kaybetmesinin acısı tarif edilemez.
Bundan 7 gün önce enkada arabayı gördük,arkadaşı önceden de bi kaç kez görmüştüm, şimdi aramızda yok. Ölüm çok yakın gerçekten hepimize. Son bir yılda belki 10 tanıdığımı kazada kaybettim, hiçbirinin de emniyet kemeri takılı değildi...
Allah ailesine,sevdiklerine sabır versin, mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.... Mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Ailesine Allah bol bol sabır versin.
çok üzüldüm bir kere yolda karşılaşıp selamlaşmıştık,
allah ailesine sabır versin analar babalar çocuklarını gömmemeli...
Facede başka bir sayfada gördüğüm yorum " f20 yaşıyor" böyle insanlara acıyorun nasıl böyle bir yorum atıyorlar
offffff bu nedir boyle. bu kaza degıl cınayet resmen..
allah ıkı kardesede rahmet eylesın :S gercekten cok acı. allah yakınlarına sabırlar ıhsan eylesın.
Allah rahmet eğlesin :(
hangi birine ağlıcan 1 aileden 2 can allah rahmet eylesın çok kotu oldum..
çok acı bi durum :( allah ailesine sabır versin.
Allah ailelerine sabır versın
https://www.facebook.com/media/set/?...5179371&type=1 burda detaylı fotolar var :S Allah kimseye evlat acısı vermesin :/
keşke paylaşmasaydınız.altta beğenenlermi dersin artisliğin sonu diye yorum yapan mı dersin diğer konularda yeterince gerilmiştim zaten.Allah rahmet eylesin.