Çankaya/Ankara'da 06 GP 239 plakalı araç hakkında bilgisi olan?
Printable View
Çankaya/Ankara'da 06 GP 239 plakalı araç hakkında bilgisi olan?
91407795 Nolu gp alınabilirler arasında ilk sırada olabilir Sahibindenden bakabilirsin
Tşk. bakalım bi :)
Temiz GP önerebilecek var mı?
Temiz GP önerebilecek yok mudur arkadaşlar
En temizi ilanda, SS motorsda duruyor. 90.000 tlye birakicaklar 6kmde
Muzelik
Karakteristik olarak farkli makinalar.biri supercharger (2006) biri turbo. Biri daha mekanik digeri daha konforlu ve elektronik. Ama 90bin verip alacak olan biri oldugunu sanmiyorim. 65 falan belki ..
Eder bilemem.
O araba TR de kalan en temiz GP.
Koleksiyon niteliginde, herkes degerini bilmez..
65 e 25000kmde araba satildi hatirlatirim.. ;)
Ben Gp ye baktim kaçirmam bakmayanlar yakindan baksin .Temizi diye bir şey kalmadi ,nasilsa yok aha buda temiz deniyor.Temizlik kriterleri kişiden kişiye degisir . Bir tane 1700km de bahs ediyorlar .Onada yakinda bakariz insallah.Bu 2006 gp ler ilerde çok sıkı arabalar olucaklar tamamiyle mekanik sürüş hissi ,yolda daha derli toplu hareketleriyle benim için bir e30 m3 kadar özel gözümde sifirini almadigima bin pişmanim.
benim temizlik anlayisim sahibi bilindik olmasi tek parca boya diyip tavan dahil 5 parca boyali motoru bitik arac olmayacak :)
He bi de expertizde aaa haberim yoktu demeyecek :)
yakın bi tarihte gp2 çıkıcak satışa ama talipleri var sanırım şimdiden :) eğer düşünürsen 997TT Murat abiyle görüş derim.
Benım geteüç hala cıkmadı,malesef satıs mayısa kaldı ancak soz verdıgım 2 kısı var,olmazsa 3000km kendısı ;)
R53 de 1-2 upgrade ıle misss