Anlaşılmıyor mu şase numarasını değiştirince
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E39 535i
Sağ taraf zırhlı demiş açıklamada.Böyle bir saçmalık olamaz herhalde?
Acaba sol taraftan hasar aldı da yalıtımlı camları mı kırıldı? Çünkü sürücü tarafındaki kapı değişti demiş.
İnsanlar yalıtımlı camı zırhlı zannediyor genelde.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ARAÇ 1.6 16 VOLF - TUR . 2.0 MOTORA HEMEN HEMEN DENKTIR.!!
Böylelerine lanet okuyasım geliyor
http://i1205.photobucket.com/albums/...sdbagogxt.jpeg
@Rea
Bu nedir araç Defender gibi...
Basamak, şnorkel falan da yaptırsaymış.Orijinali mi bu yoksa araçta mı sıkıntı var, bana resmen Suv gibi geldi yüksekliği.
"Özel dövme çelik jant"
Plakayı da gazeteyle kapatmış :D
Tuncer BAY
Tuncay BEY derken hatlar karışmış:)
Otoparklara hep geri geri park ediyorsa bence sorun yok:)
İstanbul da baya bir var melez euro civic
1 tanede denizli hanesine yazın siyah renk yeni düştü buralara kırma :D :D
ARACIMIZ 2014 SENESINDE SAMSUNDA DUZENLENEN YARISMADA DÜNYA DRIFT ŞAMPİYONU OLMUSTUR
Dunya drift rekoru Samsun'dan geldi - Ahaber
Böyle bir haber buldum. :)
Peki dünyanın bundan haberi var mı ?
Guinness rekorlar kitabına girdi bu araç ve sürücüsü Harald Müller di, aslında çok güzel bişey bir şekilde Türkiye de yapılması ama yeterince reklamı yapılmadı bence.
http://www.guinnessworldrecords.com/...-vehicle-drift
GT86 sets world's longest drift | Top Gear
olduğunuz yerde 0 çizmek mantığı drift olarak nitelendiriyorsa ve dünya drift şampiyonu oluyorsak bizde bir araç hazırlıyıp olduğumuz yerde bir tık üstüne çıkıp rekoru rekorla kıralım bana göre dairesel olarak etrafınızda tur atmak drift değil