Connecting site...
Uhahahaha
öncelikli olarak selamın aleyküm , sevgili aslan parçam adeta bir komandodur sıcak soğuk demeden tek marşla başlar kükremeye yiğidim beni hiç mahcup etmemiş 2010 üstü modelli araçlar kışın soğukta çalışmazken benim pehlivanım çalışıp onları yerin dibine "gömmüştür" adeta bir ejderha olan fatihin fedaisi sarı muratımın tüm muayaneleri aşıları zartı zurtu 2016 aralık ayına kadar tamdır dağların efendisi oğlum su kaynatmaz yürüken donmaz tüm arabalara kafa tutacak hıza çıkar (105 km son hızı , bir keresinde audi A8i geçmiştim) parantez içinde bahsettiğim gibi zaten ilk üretildiği yıllarda 130u çok zor gören araçlardı kendisine benden önceki sahipleri de çok iyi bakmışlardır gerçekten arabadan anlayan adama bülbül sesli oğlum kendini belli eder motorunun diriliğini adeta haykırır , öte yandan çoğu arabası olan arkadaşım (mazda323 , ibiza , 206 , toledo , megane2 , cruze ve niceleri) dünya yakışıklısı oğlumu çekememezlik ve kıskançlık içerisinde takip ederler çünkü hiç birinin arabası benim kıvaç tatlıtuğum kadar dikkat çekmez kaşı gözü (karıda kızda gözümüz olsa çok iş görürdü) Bordo Berelimin teknik özelliklerine gelecek olursak 1198cc motor hacmi 51.4 PS motor gücü (yani kaputun altında bi at çiftliği bi tane de küçük tay var) ile donatılmış uzay mekiğim hidrolik olmayan direksiyonu ile sahibinin günlük spor ihtiyacını ziyadesi ile karşılar keza beni hem normal güreşte hem de bilek güreşinde deviren olmadı daha . kaportasındaki çürüklerin durumu vesilesi ile arabamı almayacaklara gelecek olursak bir kızılderili atasözü ile cevap veririm onlara "bir kabile reisinin yüzünde ne kadar çok kırışık varsa o kadar tecrübelidir" yani üstad tuncel kurtiz'in yüzündeki ozanımız neşet ertaşın yüzündeki köydeki yaşlı dedemin yüzündeki kırışıklarla aynıdır arabamın kaporta çürüğü her biri bir tecrübe her biri bir acı deneyimdir ama bilmez insanoğlu ... neyse duygulandım yine , satma sebebime gelecek olursak abi öğrenciyim ben ilk arabam ehliyetimde henüz 3 yaşında sigortası 600tlye yakın tuttu zaten arabamı tamamen kendi alınterim kendi bileğim kendi yüreğim ile aldım bide sigortaya öyle para verirsem evin yolunu bulamam ... delikanlı adam yalan söylemez eğer benim yaşlarımdaysanız kendi üstünüze almanız mantıklı değil ...
benim söyleyeceklerim bu kadar Videomuzu İzlemeyi Unutmayın , pazarlık sünnettir , Allah'a Emanet Olun
Connecting site...
başlık ve açıklama şahane![]()
Kısa ve net. Allah belanızı versin.
Connecting site...
sAHİBİNDEN güzel bir uygulama yaptı senelik 1 bedava ilan hakkı var sonraki ilanlar 60 lira
bende araba ve arabam com dan veriyorum artık
ayıp be ayıp bu nedir ya istediği fiyata bakın
Connecting site...
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
OTOKAR&FOTON&İVECO
Connecting site...
Başlık değişik olmuş
http://www.techturkey.com/forum/arac...ulama-149.html
sayfa 149-152 arası bakmanız yeterli
OTOKAR&FOTON&İVECO
Güzel kardeşim scr sini bilmediğin görmediğin ekspertiz yaptırmadığın bir araç için abuk subuk kelimeler kullanma sayfadan araba alıp satan işi çok bilen gençler hiç bitmez.
Aracın hasar kaydı yok servis kayıtlarından şase ucu değişti kaput ön cam ve sag çamurluk değişti deniliyor.
Ama şase değişik değil önden senin salladığın gibi kaç defa kazasıda yok aracın kapı içlerinde motor içinde bagaj içinde boya yok tavanda boya yok sanal alemden araba alıp satacaksanız dogru yerdesiniz klavyenin başında alın satın,lakin iş birinin aracını boklamak ise yanlış yerde yanlış zamandasın bu tarz işleri tasfip etmiyorum, bilmediğiniz şahit olmadığın işler çin abuk subuk konuşmayın.
Detay için ilanda verilen numarayı ararsan ben zaten bu servis scr sini anlatırım bir çuval civata için yalan söyleyecek bir esnaf değilim.
Ama sizin için bu tarz işler daha iyi oluyor, yaz buraya klavyeden dalga geç makara dönsün. Ayıp bu tarz işler, alırsın aracı ekspertiz firmasına götürürsün baktırırsın yazılanlar ile gerçegin farklı olduğunu anlarsın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
10 lira etmeyecek ortadan kaynakla tutturulan arabalar çiçek böcek diye 25 liralara satıldıyeter ki biraz çevren pohpohlayanın olsun
Motoru cenc olan bir aracın muayeneden geçmeyeceğini biraz düşünürsen idrak edebilirsin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)