Hahahahah ben bunu imza yapıyorum müsaadenle :D
Printable View
İlan girişi 99 tl olmuş. İyice soyguncu oldu bunlar. Geçen gün bir arkadaşım mağaza açtı vasıta üzerine 10 ilan paketine 400 dediler 350 ye zor indiler...
istanbul olarak açtı ise rakam uygunmuş..
Dün okudumda linki almadım ya şey yazmış.
"Hasar kaydı yoktur,sol ön arka çamurluk değişmiştir."
Bu şey demek mi oluyor, siz bunu alın istiyosanız daha sonra kazasız diye birine çakarsınız.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Araç görüldüğü gibi düzgün bir araçtır demiş ama aracı göremıyoruzkı sıkıntı orda
vay be zamanında babam satmazdı bu fiyatları görse :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Birisi bu arkadaşa referandumun AKP ile ilişkisi olmadığını, bunun genel seçimler olmadığını, yasa gereği Cumhurbaşkanı'nın herhangi bir parti ile ilgisi olmadığını, referandumdan çıkacak evet sonucu başkanın yine akp ile ilgisi olmadığını, hayır çıksa da AKP'nin iktidar partisi olarak kalacağını, bu işlerin genel seçim olmadığını anl...
Neyse ya vazgeçtim. Anlatsan ne olacak.
bakmadan geçme belki senin arabanın cantdidir
Herkesin cantdi kendine. Abimiz karpuz seçer gibi jant almış, mağdur olmuş.
Borusan çıkışlı tt :D Bir de bilmediğimden soruyorum; hakikaten 5 tane anahtar mı oluyor?
Plaka yeni seri (KF), ama ilk sahibinden. Ya tutarsa...
Aracın tek kusuru ağır hasarlı olması ve airbag açmış olmasıymış :(
Araç kümes olarak kullanılmakta galiba.Motor yanmış anladım da o iç mekan, koltuklar falan nedir...
Smart Fortwo
İlan No: 404495968
@hddsheriff
Bilgi sahibi olmadığımı nereden anladın acaba abi.:)
Biliyorum Smart'ların motoru arkada, bagajın altında.Zaten yukarıda da, anladım motor yanmış gibisinden bir cümle kullanmıştım.İlk müdahale anında iç mekanın bu hale gelebileceğini normal karşıladığımı anlatmak istemiştim yani.
Yangına müdahale ederken koltukların yanlarına kadar toza batmış araç, torpido falan toz içinde.Tüpten çıkan köpük kuruyunca böyle oluyor ama eğer bu aracı almak isteyen biri çıkarsa yine içine detaylı bir temizlik için hatırı sayılır para dökecek.İnsan şu aracı ilana koyacakken elektrik süpürgesiyle kabasını alsa, o paspasların üstünde duran plakayı ıvırı zıvırı alsa ordan da araç kümesmiş gibi görünmese, daha mantıklı olmaz mı?
Anlatmak istediğim buydu.Böyle leş içinde ilana konursa birisi de gelir bu ne kümes gibi der geçer benim gibi durum bu kadar basit.Birini eleştirmeden önce neden ilanı buraya koyduğunu bilmekte fayda var.:)
@İbrahim33
Valla abi o yangın tüpünden çıkan köpük, kuruduktan sonra yapışıyor.Metalden, plastikten bile zor çıkıyor, elektrikli süpürgeyle kabası alınır ama düzeleceğini sanmıyorum, çok da kötü kokuyor.
Rahmetli dedemin dükkanı alev aldığında ister istemez tecrübe etmiştik.:D
Abi köpük de kuruyunca böyle oluyor da neyse yani sonuç olarak ortalık batmış.:D
Karbondioksit tüpü de olsa köpüklülerden de olsa içerisindeki şey yapışıyor, köpük de aynı böyle toz oluyor.Şu yıl sonlarında satılan ağaç köpükleri gibi aynı.Aman neyse, bakalım ne zaman satılacak bu, Smart gibi bir araba bence zor bu şekliyle.Yani hasar, iç durumu vesaire...
Konuyu çok dağıttık, yeni bir ilan paylaşayım.Abi çok yanlış gelmiş...
ACİL TÜM MARKA MODEL ARAÇLARA NAKİT
İlan No: 403734329
bu adamlar ne içerken açıyor bu mesajları merak ediyorum.
Clio sport satıyorum dün ilana koydum 1 saat sonra biri aradı. Dedi çok uzun yazmışsın bilgi verir misin dedi.
6-7 dk anlattım. Sonra aklıma geldi abi dedim araç coupe gördün umarım dedim. Coupe ne dedi. Dedim 3 kapılı.
Arka kapıları yok yani :D Ya kusura bakma dedi vaktini aldım.
Yahu 20+ bin tl para verip alacağın araca nasıl bakmaz bir insan. Bana mı komik geliyor bu durumlar bilemedim ki.
dayı 2 fotoğrafında kendisiyle beraber paylaşmış,ondan sonra yengenin yüzünü kapatmış ama bir fotoğrafta yenge görünüyor içeriden
dayı napıyosun ya .
ya bu arabalaın 16 yaşından sonraki mtvlerinde hata yok mu?
ben mi yanlış biliyorum
Ne döviz ne borsa tek kazandıran Honda :D hasarsız ve hasar kayıtsız olsaymış kaç para isteyecekmiş merak içindeyim
HONDA CIVIC VTEC II ES 7 plakalı ruhsatlı
İlan No: 404890394
SONUNA KADAR VAR MISIN
İlan No: 409991273
Audi Q7...