araba olur 40 k kilometrede falan boyasız kazasız garajdan çıkmamıştır he dersin hastası olursa alır da zaten 200 k kilometrede belliki komple boyalı sonra vay piyasa niye arttı
Printable View
Connecting site... BAYANDAN TEMİZ !
bayandan araba mı alınır. en sakat kullanan onlar arabanın anasını aglatıyorlar resmen. resımdekı arkadasa da dıyecek bı yorum bulamadım bırılerı gercekten cok degısık seylerın kafasını yasıyor dıye yazmıstı forumdan bı arkadas sımdı hak verıyorum..
Connecting site...
hemşerim efsane ılan olmak ıcın bayagı bı kasmış kendını
Got saglam
Connecting site...
Tipo arayanlar ?
Connecting site...
telefondan favorilere girince süresi geçmiş ilanların iletişim bilgilerini görebiliyorduk şimdi göremiyoruz nasıl ulasabılırım
Connecting site... dolar bu kadar yükselmedi
bu yine iyi
bide bunlara bak
Connecting site...
Connecting site...
bunlar varken M3'e ne gerek var
eskiden uğrunua ölüyodum valla 40-45 civarı param olasada 330 alsam diye
şu piyasa yüzünden bi damla hevesim kalmadı artık
büyük konuşmayım ama param olsa bile almam herhalde artık
2013 model 20 k
Connecting site...
vay amk aracın 2015 sıfırı 64 lira belkide pazarlıkla 1-2 aşağı bırakıyolar .
Artık e46 kasanın bu fiyatlara alınacak hiçbir artısı kalmadı. Zaten masraflı, çok yakan,m3-330 olmadığı sürece performans yoksunu bir araç. Serserilerin eline düşmeside cabası.. Adam 30 bine 316 alıp pavyon gibi ışıklandırmış arabayı. Onlardan farklı olabilmek adınada çok özel ve temiz araç almak lazım ama şu piyasada imkansız :)
Alanlar olduğu sürece adamlar yazar. 2. el bunlar yüzünden çok sapıttı. Bizimkilere müstehak, araştırmadan 2. ele sıfırından fazla para veriyorlar.
O paralara ikinci el leon satıldığı falan yok sattım diye çevremde söyleyen çok var ama kesinlikle yalan söylüyorlar inanmayın hehe diyin geçin :D
işinize karışmak gibi olmasın ama bira bilgilendirmek istiyorum;
ben SEO Uzmanlığı yapmaktayım dolayısıyla web-internet işlerinin sürekli içindeyim. Bu işlerden az çok anlayan kişilerinde bildiği gibi site yöneticileri, editörler reklamlı resimleri tercih etmezler. İçinde ismi yazan resimleri reklam olarak algılıyorlar bu nedenle onaylamıyorlar.
çizim olana gelincede olayı gerçekçiliğin dışına saptırmak istemediklerinden olsa gerek, bu biraz gereksiz ama birçok kullanıcı çocukca bulup ilanınızdan bile çıkabilir.
Gelelim kazandıkları paraya sahibinden.com sizin ilanınıza gelen hitle para kazanamaz, çünkü ilan gösterilirken herhangibir reklam ağıyla bağlantıları yok. Fakat ana sayfalarında reklam mevcut incelerseniz göreb ilirsiniz. Bu reklam alanıda aylık ücret üzerinden hareket etmektedir. Hitle bir ilgisi yoktur.
2. gelir kaynakları ise, ilanı özelleştirme araçlarından kazanıylrar, üste çıksın, vitrinde çıksın, koyu başlık, renkli ilan vs..
umarım açıklayıcı bir mesaj iletmişimdir.
hoşgeldiniz, sanırım sahibinden.com çalışasınız google da aratınca bu sayfa çıktı ve dün üye oldunuz. tabi ilk mesajı okuyup hemen açıklama yapma insanları aydınlatma ihtiyacı duydunuz ama keşke son sayfayı okumadan yazınızı göndermeseydiniz.
Saygılarımla
Birol