Bu işlerden anlayan birisi önayak olsa da ilanda kullanılan terimlerin karşılığının yazdığı bir sözlük geliştirse..
Printable View
Bu işlerden anlayan birisi önayak olsa da ilanda kullanılan terimlerin karşılığının yazdığı bir sözlük geliştirse..
Komple boyalı - HATASIZ - 40.000 TL hasar kaydı vs
Bunları nasıl aynı cümlede yazarsın birader galericisin birde ayıp lan. Aracı bizden alırken her yerinde kusur bulurlar beyaz rengi bile beğenmezse ama kendileri satarken sattıkları araç en çok tutulan muayyer en güzel renk en dolusu en hatasızı olur. Yalan makineleri.
Geçen arkadaşa bir takas teklifi geldi abi, araba Mercedes e350, sanırım 2011 model. Araçta 3 parça boya var, değişen yok. Neyse adam arabayı yağladı balladı, dedim ki tramere bir bakalım. Mesaj gelir gelmez gözler pörtledi, 100bin lira hasar kaydı var. Herif utanmadan hala arabamda hiç birşey yok diyor. Leylekler getirmiş sanırım hasar kaydını, beyimizin haberi yok :D
1. resim de kaput ve yolcu tarafında ki çamurluk birleşimi ile sürücü tarafı birleşim yeri birbiriyle alakasız. Ayrıca, 1. resimde ki alt karter muhafazaya bakarsan abi hafif eğim var.
10. resim de sağ ön bariz olarak daha aşağıda duruyor.
Eski kabadayılar gibi bi tarafı yamuk bunun da :D
arabanın videosunu buldum.
YouTube
Çok pis sazan.avi oldum ama güldürdüğün için şukunu verdim :D
Bağcılar - gaziantep - adana - konyaaltı - konyanın komplesi - sultanbeyli hemen kapat :) (iyisi varsa da arada kaynıyordur)
Sultanbeyliye 3 kere araba bakmaya gittim hele 1 tanesine inşaat demiri ile kaynak yapmışlar, adam iddia ediyor arabada bişi yok diye :S
polo hangi açıdan çekerse çeksin sağa doğru eğik duruyor
enteresan çekmiş fotoları nasıl becermiş anlamadım
Bir akrabam pert araba alıp toplayıp satıyor, pert olsugunu söyleyerek piyasasının 10-12 bin TL aşağısını yazıyor, Adana'dan bir esnaf geldi 36500e aldı 3 gün sonra bebekler bebeği diye 47binden ilana girdi, mesajla tramer ini sordum cevap yok:)))
Genelleme yapılmasını yanlış buluyorum. Bahsettiğiniz o tarz esnafların eline (kucağına) düşmediğiniz sürece sahibinden satılan araçlar çok rahat alınır. Kaldı ki o tarz insanlar her ilde var.. Adana; kar, kış, dolu görmeyen memleket o yüzden takip edilirse çok temiz arabalar bulunup alınabilir..
(Ben 2010 model arabamı, 2014 yılında 18k KM'de satmıştım. Değil Adana'nın Türkiye'nin en temiz arabalarından biriydi) :)
Bu benim tamamen subjektif yargım, alınmışsın belli ki ama alınmanı gerektiren bir durum yok. Adapazarından da almadığım oldu zamanında.
Ama genel olarak ki özellikle gaziantep ten araba almaya giden birçok adam geri dönüyor. Adana da da benzer durumları duyuyoruz yaşayanları görüyoruz.
Bu ileride adapazarı için de olabilir, hatta adres vereyim direkt erenler tarafından ve yeni cami tarafından bir ilan görüyorsan galeride 2 defa düşün.
doğudan pek araba alınmaz bi çok arkadaşım gidip geri geldi büyük şehirlerden nadir alınıyor :)
Doğudan dizel araba asla alınmaz, genelleme hatalı olabilir ama alayı kaçak mazot kullanıyor. Mardin de pompaya yanaştığında adam soruyor abi hangisinden vereyim diye.
Yolda kaldım ben o yüzden mardin de :S Dizel bakımı zaten pahalı. Bir de çok güneş aldığından dolayı renk solması ve torpidoların kavlaması durumu çok oluyor iyi bakmak lazım.
En güzel araba en yakında gidip gördüğün arabadır bence. Hayal kırıklığı oluyor çoğu.
Sahibinden Satılık 1969 Model 100000 Km Anadol A1 16.000 TL - 535341028
Çok etiketçi gördüm de bu sanırım saatçi
Saat koleksiyonunu arabaya döşemişsin anladıkda o kapı içindeki cam kıracağı nedir arkadaş?
Ne diyelim bu piyasayı bu hale getirenlerin hesabını Allah sorsun.
Seat Leon 1.4 TSI FR 2012 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 535427172
Seat Leon 1.4 TSI FR 2012 Model 70.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 535105671
leon mk2 fr
Honda Civic 1.8 Sport 2008 Model 34.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 533722397
Şaka gibi resmen.Alıntı:
İlk gelen alır
Takas fiyatı 45000
Hasar kayıtlıdır
Motor şanzuman sorunsuzdur
F1 VİTES
KATLANIR AYNA V.S
65.000TL 9.binkm'de leon fr vardı.
https://i.hizliresim.com/lOPD1k.jpg
Satılmış sanırım.
Aklım almıyor 2012 yılında tam dolu xenon sunroof deri fr ,42.000 tl ye sıfır satılıyordu
benim leon 33-34 gibi bir rakama gitmişti. Helal olsun gerçekten
olsun be bizim de Allahımız var.
Ilana bakarken bile sanzimandan 10 lira girdi.Hatasiz masrafsizdir eminim :)
2015 Citroen C4 Cactus 1.6 Blue HDi 70.999 TL Sahibinden satılık ikinci el - 537660995
Şunu biriniz satın alın abiler adam yeni yıkamış emeği boşa gitmesin. Hem A++++ olduğu için yeni teknoloji bunlar, buzluk karlama yapmıyor.
2015 Infiniti QX QX70 169.800 TL Galeriden satılık ikinci el - 528475669
Aracımız badikingli
Bu araca yapılan body kit değil zaten olsa olsa badiking olur. Bu nasıl birşeydir ya katliam gibi. Araçda Allah etmesin nasıl bir kazaya karıştıysa hasar almadık yeri kalmamış ön arka sağ sol kıyı köşe neresi varsa her yerden tıklanmış. Hani uçurumdan yuvarlasan darbe bazı yerleri es geçer bu daha beter.