BIR DE BUNA BAKIN...
Connecting site...
Printable View
BIR DE BUNA BAKIN...
Connecting site...
sahibinden.com a ev ilanı açarken site fiyat aralığı koyuyor ben 100.000 yazıcam fakat izin vermiyor en fazla 75.000 tl yazabilirsiniz diyor . 100 yazıyorum sadece onaylamıyor. 10.000 yazıyorum ilan başlıgına 100.000 tl yazıyorum onaylamıyor . 2 aydır bi ilan açtırmadı nalet site
:)
Connecting site...
Adam öyle bi açıklama yapmşki, sanki bütün Si'lar patlıyor :D :D :D
Connecting site...
valla adam golf 6 gtı parası ıstıyor :) helal olsun :D
Connecting site... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :D:D:D
allah aşkına bu hanginiz abi ya biri dalga geçmek için açmış gibi :D:D
Dodge motor ne biri bana bunu açıklasın :D
Connecting site...
Dodge motor, dohc motor, doch motor, dhoc motor, doç motor, doçç motor, koç motor, kaç motor...
bi de Dohc olunca VTEC oldugunu sananlar var bu Si grubunda :D
bana DOK motor diyen bile oldu. dok vitek bu diyor. :D
sana karşılık olarak bunu gösteriyorum Connecting site...
Adama msj attım 2000 corolla ile takas olurmu diye ne dicek acaba :D
Connecting site...
YEAH!
öncelikle aracımda boya yoktur sadece sol arka çamurluk boyalıdır diyor ya ölünmü öldürün mü
Connecting site...
tampon altındaki karlık mı lipmi ne desem bilemedim ama ona ayrı bi ruhsat çıkarmak lazım :D
Connecting site...
Connecting site...
Haydi buyrun buradan yakın.
Connecting site...
çok hasarlısına meteormu düşüyo acaba :D
allahtan az hasarlıymış :D
Woswogen değil Dodge motorlu Polo isteyen var mi ? Hemide GTi'mış :)
Connecting site...
Connecting site.... Hadi bakalım ateistler bunuda açıklayın :) :)
Connecting site.... Jant seçeneğine göre fiyat değişiyor fırsatı kaçırmayın :)
Connecting site.... Herşey açık ve net keyif :)
Arkadaş ben anlamıyorum sonra diyolarki honda piyasası çok pahalı honda piyasası şöyle , böyle. şu tenekelere istedikleri paralara bak. Geçenlerde 23 bine şahin satın almış birini gördüm sonra anladım neden honda piyasasının karışık olduğunu. Allah akıl fikir versin bunlara..
Verdiğim saat ilanına gelen mesaj :
•
556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereği ilanınızda yer alan ürünün sahibinden.com’da satılabilmesi için “marka ya da isim hakkı” sahibinden izin alınması gerekmektedir. Yetkili satıcıdan alınmış fatura, ürün ihracat belgesi, satış yetkisi belgesi vb. gibi hak sahibinden izin aldığınızı gösteren belgeyi 0 216 601 11 11 numaralı faksımıza iletmeniz durumunda ilanınız yeniden değerlendirmeye alınacaktır
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
sahibinden.com
•Zenith, Victor, Ulysse Nardin, Tissot, Tag Heuer, Rado, Patek Philippe, Omega, Longines, HublotSA, Graham, Franck Muller, Chopard, Chanel, Bulgari, Breitling, Audemars Piguet yetkili firması tarafından gelen replika ürün olduğuna yönelik gelen resmi yazıda ilan numaranız yer almaktadır. İlanınız bu sebeple yayından çıkarılmıştır. Ürünüzün orjinal olduğunu gösterir fatura bilginizi iletmeniz halinde bilgiler yetkili firma ile paylaşılacak sorun görülmemesi halinde ilgili markada ilan girişinize izin verilecektir.