Loading site please wait...
Printable View
DİKKAT!! boyun kıran ilan
Hararet göstergesine bakın. 2 Dakika daha rölantide çalışsa kırmızı ışık yanacak :D E36'larda gösterge 87'de durur. 90 çizgisine geldiyse ve hatta geçtiyse sıkıntı var demektir.
Mercedes - Benz E E 270 CDI Avantgarde 2003 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 259441936
Belki tam olarak saçmalık sayılmaz ama ilanın açıklamasına hasta kaldım :D Adam sanki arabasını satmak için değil piyasaya atar gider yapmak için ilan açmış :D
:) Hem araba alacağım, hem pazarlıksız 58.000 TL para vereceğim. Hem de aşağıdaki cümle ile muhatap olacağım.
Demek ki neymiş alacağın araç için usta götürmeyip ekspertiz yaptırmak istersen "kibar" oluyormuşsun. Parayı da biz zaten gül yaprağından elde ediyoruz, kibarız ya :)
HAAA ORAYA GÖSTERCEM BURAYA GÖSTERCEM DIYE KİBARLARDA GELMESİN.ALACA ALICI ADAM USTASINI ALSIN GELSIN.
Tüm mercedes ten anlayan ustalar da yanında lift taşıyıp kapıda bizi bekliyorlar gelsin de araç bakmaya gidelim diye.
Çoban önermesini yapan ablaya kızdık biz ama hatun kişi haklıymış vesselam :D
Chevrolet Cruze 1.6 Sport 2013 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 322993812
Adam 3. fotoyu çekecem diye trafiğin a............k.........
Cookies and JavaScript support required
10 vites?
ilan sahibi bayan arkadaki 4wd yide takviye vitesi diye düşünmüyosa ne oluyum +5 ileri 1 de geri al sana 10
330799302 ilan no
İster yanla ister turla:)
Bu arada ayrı bir konu açmak istemedim burdan bir fikir alayım:)
Son zamanların popüler diğer alış veriş sitesi letgo ya bakıyorum ana sayfada bir hayli dantelli iç çamaşırı ilanı denk geliyor ayrı bir sektör mü?ben mi fesatım yoksa bu site konuma göre en yakın ilanları gösteriyor muhitte mi bir sakatlık var:)
Menajer=manidar akıllı klavye azizligi
Sol arka kapı gerçekten değişmiş
Başlıkta Boyasız açıklamada 2-3 parça boyalı. Arasak 4-5 parça der, yanına gidersin komple boyalı çıkar :D
En sikko ekspertiz türü, galerici ağzıyla ekspertiz yapan dallamalar. Ulan sen tarafsız ekspertiz firmasısın. Yazsana oraya direk boyalı ya da değişmiş diye.
Çıta altı boya, ince boya, eser miktarda boyalı, ucundan azıcık değişmiş... Parasını alıcıdan değil de satıcıdan alıyor sanki uyanık.
YAZA MERHABA DE )) yaz bitti bitiyor haberi yok