çok önemsemeden kurallara göre hareket edeceksin olacak bitecek, katı kurallar iyidir
Printable View
çok önemsemeden kurallara göre hareket edeceksin olacak bitecek, katı kurallar iyidir
bugün hiç karşılaşmadıysam üzerinde isim yazan en az 10 ilan gördüm. bence bu moderatörlerde art niyet söz konusu.
araba benim arabam evet ama resmi çeken üzerine copyright almış. bende o resimleri beğendim ilana koydum bunun neresinde reklam var?
çok güzel bir site ne ararsam buluyorum bu site bir harika dostum ....
Honda Jazz 1.4 Joy 2010 Model 27.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 98868360
Honda Jazz 1.4 Joy 2010 Model 27.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 98445538
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97786724/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97478884/detay
Parayı veren düdüğü çalıyor.. Para vermeyen ise hatası olmayan ilanları onaylatmak için takla atıyor..
Wauw!Jazz'da koltuk ısıtma varmış helal :D
İnanç merhaba ;
İlan geçmişinden o andaki resimlere ulaşamıyorum.İlanı kaydediyor o anki halini fakat resimler kaydedilmiyor . ( yazılımsal )
yoksa gerekli açıklamayı yapardım , ama ; şikayetin üzere aracın dışında bir resim var ise , askıya alınmış olabilir ..
sevgiler,saygılar.
ben şimdiye kadar 2 aracımı bu siteden sattım , 3.sü de yolda. Araçlar dışında 100e yakın 2. el ürünümü sorunsuz şekilde satmışımdır. Bugüne kadar ufak tefek aksilikler dışında bir problem yaşamadım. Resim olayı da düzgün bir 2 resim çekersiniz olur biter büyütülecek bir problem değil.
Benim tek şikayetim ciddi anlamda 2. el piyasasının belirleyicisi oldu site, fiyatlarsa genelde çok komik... 2. el araç almaktan soğudum o kadar artık.
YILLARDIR KULLANIYORUM SAHSIM ADINA BIR SORUN YASAMADIM . AYRICA ***** SITEDE CALISAN LAR GORUYORUM KI BURADAN COK NEZIH VE SAYGILI BIR SEKILDE YARDIMCI OLMAYA CALISIYORLAR GERCEKTEN TEBRIK EDERIM ;) :bravo: :bravo:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 99544194
eleman hem apachi hem şanslı ...
Şanslı demek lazım şöyle benim en az 10-15 girişimimde ilanlarım hep askıya alındı, ama barız hem de kırmızı fonla telefon numarası yazmış arkadaş ...
Bunun gibi günde hiç olmasa 6-7 ilan görüyorum.
İşin sırrı nedir acep ?
Siz biraz alınganlık yapmışsınız bence. Sizin arkadaşınız o işten para kazanmıyor olabilir, amacınız onun reklamını yapmamak olabilir ama o amaçlar içerisinde olanlarda vardır. Kurallar sabittir , benim amacı bu değil derseniz değiştirmezler doğal olarak. Tam olarak ücretsiz değil ayrıca sahibinden, misal 2 daireniz varsa aynı anda satışa çıkaramıyosunuz fena ücretler çıkıyor o zaman karşınıza :)
Ben saxonun on caminda shrek yaziyo die onaylamadilar karaladim yine onaylamadilar sonra aradim onayladilar
Güzel temiz bir ilan verildimi reklamdan alacadan bulacadan jargondan yada argo laflardan hani tayyar meggy falan diye onaylanmaması için kurallar dahilinde bir neden yok.. ama ikinci ilanda aynı katogori olursa para alıyorlar bende ikinci arabayı veriyim dedim k.k bilgisi falan istedi.. sanırım o türde bir limitleme getirmişler.
Renault R 12 GTS 1983 Model 1.400 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 99542479
Bu tip ilanların onaylanma amacı nedir? Tık sayısını arttırmak için mi onaylıyor bunları moderatörler?
çok hit alırsa efsane ilanlar kısmına ekliyorlar..
Esasen araç arayan kullanıcı için safi zaman kaybı.. Ancak onlara hit getirdiği için sorun yok..
Sahibinden satılık araba, yeni ve ikinci el oto fiyatları Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da < şu linke tıkla neden onaylanmış gör adamın magazası var sitede parasını alıyolar yayınlıyolar anlamadan dinlemeden boş boş yazıyosunuz
Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi Privilège 2011 Model 44.444 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95690706
misal bu ilanda telefon numarası yazmış fotoğrafa.. Nasıl onaylanıyor bu?
Teşekkür ederim. Otomobil kategorisine kaç arkadaş bakıyor?
Arabanın ön camında Özlem Oto yazıyor diye ilanı onaylamıyorlar. Bunlar iyice cıvkını çıkardılar ya :) Geçende aynısını yaptılar mesaj attım onayladılar :)
edit: Buradaki arkadaşımız yardımcı oldu hallettik ilgisine teşekkürler :)
bence yok ımzalı yok çerçevelı gıbı fotoğraflara değilde şu aynı urunu 4-5 sayfa koyan dingillere çözüm bulsunlar. Gereksız bussuru sayfa çıkıyor sankı sayfayı kıralamış gibi butun urunlerde aynı adama ait hepsıde aynı urun. Geç geç bitmiyor resmen küfrede küfrede geçiyorum
Bugün mesajlara telefon numarası eklenmeye başladı, genel bir uygulama mı?
nasıl mesaj çekince özelden telefon numaramdaki çıkıcak karşı tarafda..
Durduk yere hesabımı bloke etmişler, aradım sebebini sormak için söleyemiyoruz evrak göndermeniz lazım diyorlar. Böle saçmalık mı olur doping li ilan vermek için girdim, birşey yapamadan çıktım..
o kötü yaw olup olmadık herkez numaramızı görücekmi belki mesaj çekdiğimiz adam dolandırıcı birde telimiz eline geçicek uğraş dur.. kim kimdir ne nedir bilmedne tel numarasımı gösterilirmiş..
Bu numara koyma işi biraz kötü olmuş.
O değil de bu kişinin profiline girdiğimizde 'Satıcının GET İlanlarını Listele' yerine tüm ilanlarını listeleme olsa çok daha güzel olur.
destek@sahibinden.com'a yazabilirsiniz,
saygılar.