Ben tramersiz yazıp şurda şurda değişenler diye liste yapılan ilan gördüm. Bunda sıkıntı yok ona göre. :)
Printable View
aga gereksiz gereksiz fotolar var ama aracın dıştan adam gibi fotosu yok ne garip insanlar var ya
Loading site please wait...
Tramer kaydı çıkmadan bir aracın her parçası değişmiş olabilir. Boyanmış olabilir. Adamın kaskosu yoktur, tek taraflı vurmuş sürtmüştür, götürüp cebinden boyatmıştır. Babam bundan 4 sene önce arabasının kapısını sürtmüştü mesela, götürüp toyanda sigortasız kaskosuz boyatıp peşin ödemiştik. Yok tabi ki kayıt mayıt.
Yok ben bu durumun farkındayım. Söylemek istediğim bu tramer takıntısı muhabbeti smsde veya sistemde bilmemkaç bin hasarı yazısını görmemek değil, aracın kazalı olup olmadığını anlamak.
Kazası varsa aracın tramer kaydı olmamasının önemi olmamalı. :) kazalıdır sonuçta.
300 KM hızı nasıl ölçmüş acaba? 180 BG gücü ne yükleyip yapmış?
Hep sahibinden'in saçmalıklarını konuşuyoruz. Bu gün de üyenin saçmalıklarını konuşalım.
Keşke Türkçe cümle de kurabilseymiş.
Okuyunca güldüm, 23 İstiyormuş sanırım. 23 akçe - çorap - mandal - leğen :)
Ah bu insanlar ah :)
http://i.hizliresim.com/dXMbYX.jpg
@Gearbox mesajıma "mezarcı dedectec" yazmamışım ondan anlaşılmamış.
Bence teklif edilen rakam saçmalık. Pazarlığın da bir adabı vardır.
sen gene iyisin dedem
benim 2004 peugeot 406 ilanda şuan
adam 92 mazda 626 ile kafa kafaya takas teklif etti a.k
golf ?
az önce sadece galerinin uzaktan resmi vardı ve etrafta bile golf yoktu resimleri yeni yüklemiş :D
Hahaha. Pazarlık sünnettir gardaş ne kızıyon kaldıramıyorsan ilan koyma der bi de o yüzsüz.
O teklif ettiği fiyatı da kabul etsen eminim gelip almaz bile. Cebinde para olmadan teklif eden, deneyen çok kanımca. Sahibinden telefonda uygulama olduğundan yana daha arttı sanki bi durum. Adam gezerken bi yazayım lan ne olacak diyor :)