Ben ilanın daha anlaşılır ve detaylı yazılmmamasını eleştirmek için fikrimi belirttim ilanı karalamak gibi bir düşüncem yok,arabada gayet düzgün görünüyor. İlk yazdığımdada bu ilanlar iyice garipleşti dedim adam tokatçı vesaire demedim :)
Printable View
Tekrar söylüyorum böylesine özel bir aracın bu açıklamayı bence hak etmemesi lazım,verilecek para az değil onun için detaylı ve daha özenli bir ilan olması gerekli, zaten paylaştığımız yer ilanlardaki saçmalık başlığı altında.bencede bu ilan garip diye paylaştım.bence araba herkesin hoşuna gitti ondan toz konduramıyorsunuz ;)
Just a moment...
Hasar kaydı var mı yok mu anlayamadım. Varla yok arası belki de. :)
merhaba, araç benim. yanlış anlaşılma için kusura bakmayın lütfen.
ancak şeffaflık konusunda diğer ilanlara bakarsanız kurumsal ekspertiz yaptırıp ilana koyan tek bir muadil göremezsiniz.
ayrıca telefonda bir aşamaya geldiğim her potansiyel müşteriye aracımı görüntülü arama ile gösterip daha detaylı fotoğraflarını (liftteyken altı dahil) gönderiyorum.
aslında kast ettiğim fabrika donanımına sonradan eklenenen parçanın yalnızca arka stop lambası olmasıydı.
kaportada değişen parçanın bu anlama değerlendirileceğini düşünmemiştim. zaten aracı satılığa çıkardığımda kaportada değişen parçası olduğundan da habersizdim. kurumsal ekspertiz yapıldığında ortaya çıktı. kimseye mahcup olmamak için hem fiyatta ciddi bir düşüş yaptım hem de daha detaylı açıklama ekledim.
Bide utanmanız olsa
Just a moment...
QV Mito
Just a moment...
6.fotoğrafı gördükten sonra ilanı kapattım o ne öyle düşman mabadına
Just a moment...
Arabanın a'sı kalmış dayı daha 5 kişilik beyaz renk diyor
Zaten ortada taba yokki
Just a moment...
Ortada araba yokki yazacaktım otomatik çevirinin azizliği
Yav adam ruhsat satıyor işte ne zorluyosunuz :D :D Gerekli detayları vermiş alıcıya
25 haziran günü bir gece ansızın f10 çıkartması yapmış adam
https://hizliresim.com/90qnlmp
Komple boyalı anlarımda komple değişen nedir ne abicim
Just a moment...
Bu durum aslında tahmin edilenden çok daha karlı oluyor. Filo/kurum çıkması değilse bile ***** siteden gözüne kestirdiğin motor/paket/yıl/model kombinasyonunu en düşükten sıralayıp, temizini ayıklayıp, rakamın koptuğu yere kadar aynı model aynı paket 8-10 aracı sen alıyorsun. Atıyorum en pahalısı 1600 e geliyor ama artık en düşük ilan 1600den başlamış oluyor sen de bi tık yukarıdan yazıp tekrar ilan giriyorsun haliyle piyasa otomatik değişiyor. Çok değişken var tabi ama kaba taslak anlatmak gerekirse böyle.
Sanayi ustaları adamı deli ederler
Just a moment...
Sahibinden Renault Laguna 1.9 dCi Privilege 2008 Model İstanbul 205.000 km Gri (metalik) - 30492743 | arabam.com
Dayak atarmış :) Bu nasıl bir satış tekniği?
Just a moment...
şöyle kıymetli araçla sıradan işçilikler yapılmasına dayanamıyorum, cidden üzdü.
Ülkede fabrikadan çıktığı güne pişman olmayan kaç tane sx var? Alışalım bunlara Türkiye'de yaşıyoruz.
mat kırmızı renk , bordo tente , kırmızı jant.
şunu need for speed underground'ta 5 yaşındaki bebe yapmaz...
bide para istiyorlar ilan koymuşlarda
Just a moment...
Olmuş zaten :D tek eksiği gözleri, onu da güneşlik ile tamamlarız :D
https://ae01.alicdn.com/kf/Sd8861ee3...1f0513642P.jpg
<sdlkvhasşdlkghfbşsaljh :D
https://i.hizliresim.com/3pne9bn.JPG
bunlar hep fast and furious yüzünden :D
Just a moment...
Yorum varmıdır ??