User Tag List

Sayfa 244/510 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
9687 sonuçtan 4.618 ile 4.636 arası

Konu: sahibinden.com saçmalıkları.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

alemin akıllısı bu arkadaş sanırım Açıklama efsane. Satış almadığı araca alıcı motor yaptıracakmış. 2 günde komple bitecekmiş hahahah neler göreceğiz daha bakalım.

Herkeze hayırlı satışlar öncelikle aracı başka kişiler tarafından ilana koyulup insanları dolandırmaya çalışmışlar arkadaşlar kimseye inanıp güvenmeyin aracın gerçek sahibi benim en son 2 hafta önce araç satılmıştı istanbula aracı vermeye giderken kayış koparıp hararet yapınca motoru yedik komple motor kapılacak araç şuan sanayide duruyor 5 bin tl masrafı var aracı alacak olan arkadaş denizliye gelecek şuan denizlinin acıpayam ilçesinde sanayide yatıyor para verilip araç yapılmaya başlayacak 5 bin tl verilecek 2 gün içinde komple araç bitmiş olacak alacak olan arkadaşım gelecek yanıma sanayiye gidicez aracı görücek sonra notere gideceğiz bana 11 bin tl verecek ben satışı vereceğim arkadaşa alan arkadaş geri kalan masrafını ister sanayiye verecek parasını yaptıracak isterse çekici ile alıp gidip kendi bildiği yer varsa oraya yaptıracak aracın masrafı belli hangi parçalar alınacak belli fiyatlrıda belli zaten araçın başka bi sorunu yok şanzımanda veya başka bi mekanik aksamda hiç bir sorunu yoktur sanrufu çalışıyor sorunsuz klima sorunsuz çalışıyor hız sabitleyici çalışıyor herşeyi çalışıyor şimdiden herkeze hayırlı satışlar
    beynim yandı, arabayı başkası alacaksa neden başkası 5 bin verip arabayı yaptıracak ? anlayan özet geçsin

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beynim yandı, arabayı başkası alacaksa neden başkası 5 bin verip arabayı yaptıracak ? anlayan özet geçsin
    Süper dimi Ben gidicem şimdi denizliye, 5k vericem al kardeş sen yaptır ben 2 gün sonra gelir satışı alırım Ahahahah valla şaka gibi ya okudukça gülüyorum.

Ver kardeşim madem satışını alan adam yüklesin götürsün ustasına yaptırsın. Buna benzer sarı bir coupe vardı satış verilmeyen bi an ona benzettim ama değildir belki emin olmadan bir şey demek istemem.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede 2-3 gündür bi gariplik var, bi yavaşlık var. Tıklıyorum girmiyor mesela, ilan açarken birçok zorluk çektim. Herkeste aynı mı ?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönderdiğiniz ilanlar hakkında 1-2 cümlelik açıklamalar yapsanız bizde tıklamadan önce bir fikir edinsek ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede 2-3 gündür bi gariplik var, bi yavaşlık var. Tıklıyorum girmiyor mesela, ilan açarken birçok zorluk çektim. Herkeste aynı mı ?
    evet bu aralar bende problem yaşıyorum

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper dimi Ben gidicem şimdi denizliye, 5k vericem al kardeş sen yaptır ben 2 gün sonra gelir satışı alırım Ahahahah valla şaka gibi ya okudukça gülüyorum.

Ver kardeşim madem satışını alan adam yüklesin götürsün ustasına yaptırsın. Buna benzer sarı bir coupe vardı satış verilmeyen bi an ona benzettim ama değildir belki emin olmadan bir şey demek istemem.
    Zaten demeye çalıştığı o. Kendisi bunu söylemeyi başaramamış. Aklı yetmemiş.

'alan arkadaş geri kalan masrafını ister sanayiye verecek parasını yaptıracak isterse çekici ile alıp gidip kendi bildiği yer varsa oraya yaptıracak'

Diyor ki 11i bana ver noterde satış vereyim. Sonra ister 5 bin burda ustaya ver yapsın ister çek götür kendi ustana diyor.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

'alan arkadaş geri kalan masrafını ister sanayiye verecek parasını yaptıracak isterse çekici ile alıp gidip kendi bildiği yer varsa oraya yaptıracak'

Diyor ki 11i bana ver noterde satış vereyim. Sonra ister 5 bin burda ustaya ver yapsın ister çek götür kendi ustana diyor.
    Evet, derdini anlatmayi becerememis vatandas, 5 binden fazla masraf cikmayacagina dair garanti verdigini soylemeye calismis

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

S2000 bu fiyata opsiyonlandıysa ))))

Koltukların hali berbat km 100 bini devirmiş. Ya rüyada opsiyonlanmış ya da harbiden memlekette sıkıntı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, derdini anlatmayi becerememis vatandas, 5 binden fazla masraf cikmayacagina dair garanti verdigini soylemeye calismis
    Ben o sizin kadar iyi niyetli görmedim açıkçası. İlanı şöyle açsa anlarım. Aracın 5.000 TL masrafı var.

11.000 TL ye satıyorum, alan ister 5000 TL verir burada yaptırır ya da alır götürür kendi ustasında yaptırır.

Şurada özellikle parayı önce verecek araç yapılmaya başlanacak diyor. özellikle de vurgulanmış "sonra" diye.

Bu şartlarda bu aracı alan olur mu ? Sanmam.

aracı alacak olan arkadaş denizliye gelecek şuan denizlinin acıpayam ilçesinde sanayide yatıyor para verilip araç yapılmaya başlayacak 5 bin tl verilecek 2 gün içinde komple araç bitmiş olacak alacak olan arkadaşım gelecek yanıma sanayiye gidicez aracı görücek sonra notere gideceğiz bana 11 bin tl verecek ben satışı vereceğim

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi diyor ya önce mesaj atın araçı almak için arıyorum diye, sonra arayın başka türlü açmıyorum.
    Bahsettiği dolandırıcının kendisi olma ihtimali yüksek gibi geldi.

Acaba şu araç için arayan soran niyetlenen var mıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi diyor ya önce mesaj atın araçı almak için arıyorum diye, sonra arayın başka türlü açmıyorum.
    Bahsettiği dolandırıcının kendisi olma ihtimali yüksek gibi geldi.

Acaba şu araç için arayan soran niyetlenen var mıdır?
    o kısma hiç girmedim zaten, ilan süper yalnız. Varsa böyle bir araç arayan 8.000 TL'na facebook grubunda motor arızalı 3.0'ı var.
    Evlat edinmek isteyen alır koyar kenara yavaş yavaş yapar. İmkan olsa ben alırdım.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kısma hiç girmedim zaten, ilan süper yalnız. Varsa böyle bir araç arayan 8.000 TL'na facebook grubunda motor arızalı 3.0'ı var.
    Evlat edinmek isteyen alır koyar kenara yavaş yavaş yapar. İmkan olsa ben alırdım.
    Daha mantıklı olabilir.
    Bu arada dün sakaryadaydım gözlerim clio s aradı ama denk gelmedi.
    Konuyu dağıtmim daha fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o sizin kadar iyi niyetli görmedim açıkçası. İlanı şöyle açsa anlarım. Aracın 5.000 TL masrafı var.

11.000 TL ye satıyorum, alan ister 5000 TL verir burada yaptırır ya da alır götürür kendi ustasında yaptırır.

Şurada özellikle parayı önce verecek araç yapılmaya başlanacak diyor. özellikle de vurgulanmış "sonra" diye.

Bu şartlarda bu aracı alan olur mu ? Sanmam.
    o mesajı yazarken bi yandan da satıcıya sordum "satışı alsak, aracı başka yerde yaptırsak olur mu "diye, gece cevap gelmiş "olur" demiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o mesajı yazarken bi yandan da satıcıya sordum "satışı alsak, aracı başka yerde yaptırsak olur mu "diye, gece cevap gelmiş "olur" demiş
    Bari adama destek olalım, bak senin yazdığın farklı şekilde de algılanıyor ilanını düzelt deseydin. Biz metni yazar göndeririz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bari adama destek olalım, bak senin yazdığın farklı şekilde de algılanıyor ilanını düzelt deseydin. Biz metni yazar göndeririz
    ilanı verenin profilinin anlaşılması için böyle kalması daha hayırlı almaya niyetim olsa da almam böylesinden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)