arka tampondaki zımbırtı hariç ben tarzını sevdim, spoiler, ön camdaki yazı vs. ( araç zaten kendinden güzel o ayrı konu :) )
fotonun sağında solunca stanceworks fatlace falan yazıyo olsa, vayy yapmış gene adamlar derdim yani :)
Printable View
arka tampondaki zımbırtı hariç ben tarzını sevdim, spoiler, ön camdaki yazı vs. ( araç zaten kendinden güzel o ayrı konu :) )
fotonun sağında solunca stanceworks fatlace falan yazıyo olsa, vayy yapmış gene adamlar derdim yani :)
oha be fiyata bak aynı aracın arkadasımın babasında var komple servis bakımlı aşagı yukarı aynı kmlerde arka koltuk ısıtmasına kadar dolu olan aracı 8-9 ay önce 51 52 ye zor sattık
Connecting site...
Kaldırımdaki aracı siyah arabanız olunca ve foto çekmek isteyince anlarsınız. :/ Tabi saçma olmuş kaldırıma çıkması, kapalı otopark türü bir yerde halledebilirmiş, ama güneş altında gerekli ekipmanlar olmadan fotosu çekilmiş siyah araca kimse bakmaya gitmez bile. :D
Bu aralar araç değişikliğine gitme yolundayım. bmw yi satıp passat alayım diye düşünüyorum aynı zamanda piyasayı yokluyorum. Bazı ilanlar gerçekten sinir edici veyahut şaşırtıcı. Misal;
Varan 1: Doktordan Satlık
Doktor kullanırken, eldivenini giyip kullanıyor sanırım.
Connecting site...
Varan 2: Memurdan Satlık
Memur bey, ay sonunu düşündüğü için fazla yakıt harcaması olmaması için gaza yüklenmiyor ve arabayı hor kullanmıyor sanırım.
Connecting site...
Varan 3: Öğretmenden Satlık
Dönüşlerde matematik&geometri kurallarını kullanarak ve doğru açıyı hesaplarak sürtmeden dönüyor sanırım.
Connecting site...
Varan 4: Astsubaydan Satlık
Sanırım abimiz, arabasını silahla korumuş çizilmesin diye.
Connecting site...
Varan 5: Hayatın tadı bundaymış
Abimiz monoton bir hayat sürecine giriyor sanırım inzivaya çekilecek.
Connecting site...
Kusura bakmayın dostlar bu tür ilanlara karşı eleştirisiz kalamıyorum.
Doktor, memur,öğretmen, astsubaydan gibi yazılmasının nedeni güven hissiyatı ile alakalı, nasıl bağcılar ilçesinden x bir galerinin/şahsın verdiği ilana şüphe ile yaklaşıyorsak ve bir güvensizlik oluyorsa tam tersi durum olması açısından uygulanan yöntemdir. Şahsen doktor, memur, öğretmen değilim olsaydım ilan verdiğim zaman bende yazardım.
Ayrıca bir memmurun, öğretmenin senede yapacağı km bellidir az çok , maaşları bellidir onların araçların canını çıkarma gibi bir lüksleri yoktur, extra hiç bir masrafa hoş bakmazlar o yüzden gözleri gibi bakarlarki yarın öbür gün büyük bir masrafın altına girmesinler :)
Aynı otomobil iki ayrı satıcı düşündürücü hangisi gerçek ?
Connecting site...
Connecting site...
Memur , öğretmen vs işi de sakat. Arkadaşıma fabia aldık memurdan araba change çıktı hala mahkeme devam ediyor.
Ek iş olarak al-satçılık yapan memur da çok.. Yukarıda arkadaşların söylediği güvenilirlik ve diğer özellikler eskindendi.. Şimdi memur, öğretmen, doktor özellikleri çok değişti..
Mesela ben de memurum ancak yıllık yaptığım km 15-20bin..
Nice memur kişiler var arabayı hor kullanan yada bakım için çok ucuz yollara kaçan..
Ancak bir artı taraf bu şekilde belirtilmesinin; kişilerin yerleri bulundukları yerlerin sabit olduğu belki biraz güven uyandırabilir kişiler arasında..
Connecting site...
şöyle arabalar kimlerin eline geçiyor ,neler oluyor üzülüyorum bazen .
3'de 210 u görüyor usta aklını da alıcaz asfaltın.
Beyinlerini yemişler..
Mesela;
Connecting site...
hata boya yok ama arabamı sağa sola götürmem isteyen arkadaş ustasını getirir :D :D Ustada herkul eliyle kaldırıp bakıcak alt takıma :D :D
Connecting site...
Tüplü tdci
Connecting site... 235 bin veren çıkmış :D
Connecting site...
fiyat çok iyi kaçırmayın :D
her şey olduğu gibi plaka işi de çığrından çıktı tamamıyla.Ben plaka da 30.000 TL etcek özel birşey göremedim açıkcası buyrun ; Connecting site...
Adama bi s.tr git derler..
Connecting site...
Beyler millet herseye ilan acar olmus.mesela turk milleti boyle seylerde cuzi miktar istense bile ilan acmaz ugrasmaz.sahibinden yonetimine topluca bu sekilde mail atsak onlarda ilan acilmasi icin 10 tl gibi ucret isteseler guzel olur bence.
artık ss mi alsak ne , ilanlar kalkıyor göremiyoruz :(
ben şu ustanızla gelin muhabbetini bir türlü anlamıyorum. Herkesin ustasımı var? Adam dükkanı bırakıp hadi geliyimde arabanı inceliyimmi diyor neyin kafası bu anlamıyorum :)
Efsane olmuş zaten ama Mantığını çözemedim.
Connecting site...
Efsane olmuş zaten ama mantığı çözemedim.
Connecting site...
çok atarlı satıcılar var.
Bilmem denk geldiniz mi ama müşterilerden de enteresan çıkıyor arada bi.ilanım için adamın biri onun yanına arabayı götürmemi istedi.Bahsettiği yerde 120 km civarı.Nasıl bi rahatlıktır anlamadım doğrusu.
Heralde fotoğraflarda araba yok diyedir :D ama saçma gerçekten
Connecting site...
Fiyat daha duser diye aldanmayacakmisiz.inanmis satacak o fiyata.
Connecting site...
Alıntı:
Aracım 2013 model A200 AMG pakettir en fuludur daha 7,500 km dedir ve boyasızdır. Cam tavanlıdır.
ARACIMLA FİYAT KIYASI YAPARKEN 2013 A 200 AMG CAMTAVANLI İLE KIYAS YAPIN LÜTFEN
Not : aracımın 38.000 tl hasar kaydı vardır.
NOT: TAKAS SADECE FİYATI DÜŞÜK ARAÇLARLA OLUR TAKAS FİYATI 86.000 TL DİR.
38bin hasar kaydı olacak bir olaya karışıp, nasıl boya ihtiyacı olmadan atlatabilmişler acaba. :eek:
[QUOTE=Faruk'S;7593420]çok atarlı satıcılar var.
Bilmem denk geldiniz mi ama müşterilerden de enteresan çıkıyor arada bi.ilanım için adamın biri onun yanına arabayı götürmemi istedi.Bahsettiği yerde 120 km civarı.Nasıl bi rahatlıktır anlamadım doğrusu.
Seninki birsey degil. Ben ankarada 42bine aracimi koydum ilana. Ertesi gün adam aradi. Adanaya getirirsen araci 37.500 vereyim dedi. Küfür etti sandim. :Deli:
Connecting site...
çoluk çocuk eğlence olsun diye ilan açar olmuş :S