4 Renk Deri Dikme Direksiyon Kılıfı Noktalı Delikli Sarmal GittiGidiyor'da 353255190
95 bine araba satıp 13 liralık maldanmı kar etmiş ??
4 Renk Deri Dikme Direksiyon Kılıfı Noktalı Delikli Sarmal GittiGidiyor'da 353255190
95 bine araba satıp 13 liralık maldanmı kar etmiş ??
médiocrité partout
Direksiyonu sardığı kumaş Şile Bezi tarzı bir kumaşa benziyor. Gölgede sıcaklığın 40 dereceyi geçtiği bu mevsimlerde abinin kapalı garajı da yoksa güneşte deri direksiyona göre daha az ısınıyor olabilir, öyleyse mantıklı
Kışın alüminyum vites topuzlu arabayı eldivensiz kullanamamak gibi bir şey bu da
adam arabaya birak direksiyon kilifini paspas bile almamis hic bi sey bilmiyorsan git haliciya halifleks kestir. boyle insanlardan araba alinmaz bakimsiz olur saatli bomba gibi
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Söylediğinizde haklı olmakla birlikte ön cam güneşlikler bulunmakta, dolu olayında arabaların üstüne serilen halı, yorgan gibi bir pike ön cama atılıp direksiyon güneş ışığından korunabilir. Kol dayamayı da bu nedenle kapladığını düşünmüyorum açıkcası![]()
Ben 95.000 liralık bu arabaya alıcı olsam bu manzarayı görünce midem bulanır kimse kusura bakmasın. Direksiyon kılıfı almak yerine bu yola başvuran satıcı Korollacı' nın dediği gibi bence de saatli bomba olur.
ben 60 bin isteyince bana deli dedilerüstelik benimki daha 39 bin km'de
Renault / Megane / 1.6 CC / Privilege / Eşi benzeri yok. 9 YILDIR GARAJDA. TOPLAM 13 ay kullandım. sahibinden.comda - 586406022
médiocrité partout
"G29+Shifter Sedef Kaplamalı - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 565992437
Tamam vitese tesbih asmayı anlarımda direksiyonu sedef kaplatmak nedir?
Babası tıra çıkmasına müsaade etmemiş belli@fthdrn
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Tofaş / Doğan / SLX / Atmosferik AD MASRAFSIZ sahibinden.comda - 587378846
tofaşcı kardeşimizden aerodinamik çalışma![]()
ilandaki videoyu gordukten sonra bu araci kim alir. eminim bu gibi sacma sapan hareketlerle arabanin canini almislardir
Sahibinden satılık modifiyeli BMW 3 Serisi 3.30i 235000 km' de Siyah renk 55.000 TL sahibinden.com'da - 586991007
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Koskoca Koluman bile aramalarda öne çıkmak için siyah aracı beyaz diye listelemiş.
Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Sport Line / KOLUMAN İstanbul-2017 A3 1.6Tdi Sportline S-Tronic sahibinden.comda - 531549179
Ben 40 liralık powerbank ilanı açarken bana zorluk çıkarıyolar siyah arabayı nasıl ilana alıyolar beyaz diye bu aptal çalışanlar
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)