amerikada kralının 10bin dolar ettiği , rednecklerin 5 iq'lu en ırkçı tayfasının dahi arabayı amerikan olarak kabul etmediği ÖNDEN ÇEKEN (evet FWD) bir arabaya çeyrek milyon TL'den daha fazla para istemek...
Buick / Riviera / 3.8 / GARAGE 1996 BUICK RIVIERA 3.8 SUPERCHARGER sahibinden.comda - 694761473
médiocrité partout
Bin git çalışır yürür durumda yazmayı unutmuş.
206+ 2012 model siyah - Turkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 698679483
***** site; 698996700
Telefondan giriyorum link atamadım.
Değişen boya kesinlikle yok.
Altta;
Tampon ve far değişiminden 20bin TL hasar kaydı var![]()
ben de bunu anlamıyorum, tampon plastik olsa da kaporta sonuçta o zaman araçları tamponsuz üretsinler
Doğrudur şahsi fikrinizdir. bence kesinlikle değişen yok demesi saçmalık. Tampon değişmiş, far değişmiş. Araçta değişen birşeyler var sonuçta.
Tampon parçalandığında belki arkada radyatör vs. zarar gördü. En azından kesinlikle değişen yok dememesi lazım bana göre
o zaman şöyle söyleyeyim;
arkadaşın yazdığı "DEĞİŞENİ BOYASI KESİNLİKLE YOKTUR" okuyunca ben fabrika çıkışlı tertemiz araç anlıyorum.
ama altına da "ÖN TAMPON VE FARLARIN SERVİSTE DEĞİŞMESİNDEN DOLAYI 20.000 TL HASAR KAYDI BULUNMAKTADIR" yazmış.
sonuçta köpeğe vurmuş olsa da bu adam bir kaza yapıp fabrika çıkışından haricen tamponu, farı değişmiş(hasar oluştuğundan dolayı).
sizin söylediğiniz bence apayrı bir şey. ben mesela daha güzel görünmesi için farlarımı kendim değiştirdim, sizin söylediğiniz de buna giriyor.
bence orada KESİNLİKLE ibaresi çok saçma.
saçma bi ilan degil de komik geldi buraya koyayım dedim.
SAHİBİNDEN AZ MERMİ YEMİŞ 106 QUİK
Peugeot 106 Fiyat Listesi - sahibinden.com
peugeot 206 xs 110
ford focus mk1 1.6 hb
vw scirocco 160 manuel
bmw e46 316i
bmw f30 320ied
çok temiz içi ilk gün kokusu duruyor çizik dahi yok bi ufak kaza sonucu sol arka kapı değişti sol arka çamurluk ucu boyalı
Renault / Clio / 1.5 dCi / Icon / Sahibinden temiz sıfır ayarında sahibinden.comda - 692598473
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)