https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...01051404/detay
Mustang görünümü nerde acaba?
Temizlik amaçlı boyalıdır. Çamurları temizlemek için sanırım
Just a moment...
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Kuzene bu fiyatlara araba bakıyoruzGümrük girişli araçları Tasiş' in sitesinden model yılı ve marka yazıp aratıyorum, satış tarihi çok eski değilse %80 bulunuyor. Ve Tasiş' te bulduğumuz %90' ında ya KM düşürülmüş, ya direksiyon sağdan sola alınmış, ya da böyle kazalıya denk geliyoruz
Çok küçük ihtimal ama olur da buradan almayı düşünen olursa, bilgi olsun diye burada paylaşıyorum
![]()
ben bu paralara hep öneriyorum size de önereyim, illa genç işi aramıyorsa ben 2007 megane 2 dizel 1.5 manuel sedan auth. paket boş aracımı 320 bine satmıştım 2025 ağustosta, 320 bine. alan galeri daha pahalıya satmıştır konya'da belki ama arayan herkes de 300 teklif ediyordu. oradan pay biçin
Honda logo
360'a al, bi pasta cila hoop ilan 950
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Arabayı yoktan var etmişler herhalde
Ford courier
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Just a moment...
İlan başlığı yanlış anlamaya çok müsait![]()
Just a moment...
Abi sarı siteyi facebook gibi kullanmış![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)