Başka bir örnek daha,aynı doluluktaki sıfırı 125 e alınıyorken 150 bin istemek
Connecting site...
Printable View
Başka bir örnek daha,aynı doluluktaki sıfırı 125 e alınıyorken 150 bin istemek
Connecting site...
Sahibinden Renault Twingo Pack 1999 Model YeÅŸil (metalik) Renk Amasya | Arabam.com
Dün bu ilan verildikten 10 dk sonra denk gelip aradım, daha resimleri yüklememişti. Araçta klima var mı diye sorduğumda var diye cevap vermişti. Bugün eklenen resimlere baktığımızda klimanın olmadığını görüyoruz. Aracında klima olup olmadığını bilmeyen insanın arabasında kim bilir bilmediği neler vardır diye vazgeçtim. (İlanda yazan fiyattan aşağısını ancak bir twnin edebileceği teklif etmiştim zaten)
Konu başlığına dönersek, aracın TWEETY&SYLVESTER LI PASPASI varmış.
Olmasaydı napardık :)
Adamı oyarlar
Diyanet
Connecting site...
Connecting site... iyi fiyat
Connecting site...
Dizi oyuncusu ilgisi görmek isteyen varmı :)
Şuan bu donanımla 67 bin sıfırı ama bayiide yok ***** standart doğuş politikası. Birde bu aralar paketler değişme muhabbeti var 5.8 ekran standart olucakmış opsiyon 6.5 ekran olucakmış ön park sensörü , alcantara , arka kol dayama standart olucakmış öyle birşeyler var teslim süreleri dahada uzadı temmuz falan diyorlar seata bu kadar para verenlere neyse birşey söylemiycem :D
HANGİ bölüme atacağıma kararsız kaldım :D
http://i.hizliresim.com/og8qo2.jpg
mesaj atılınca telefon numarasının gozukmemesı ıcın bısıler yapılıyormu
Connecting site...
22.000 hasar kaydı var ama ınanmıs adamlar :D
epic fail ;
Connecting site...
abim ya s13 ve rb26dett nedir onu bilmiyosun, ya da başka seçenek yok. s13 illa ki drift modlu olucak diye bişey yok ki, ki drift modlu araç demek ne demek? bu arabanın drift yapamaması için sebep nedir? açı kiti süspansiyon ayarı roll barlar vs ne eksiği var? üstünde rb26 ya da 2jz gibi efsaneleşmiş motorlardan biri var, daha ötesi yok bu işin.
s2k kıyasına girmiyorum bile, komik olur.
ben sadece mantık yurutuyorum bu aracın stock motorlu halini düşünelim ederi nedir 25-30 bın tl arası ilan sahıbıde sadece motorunu belırtırse ılan acıklamasız ise bunun üzerindeki motor 90 bın tl degerınde o zaman dogrumudur?Su an size mantıklı bi ilanmıs gıbı gelıyormu...
Connecting site...
fotoğraflar yıktı geçti :)
yıl 2015 .. sattıgı arabalara bak.. fotograflara bak .. dandik kalitede karartılmış oynanmış vs araçlar bile gözükmüyor koyuluktan
Ankara S GARAGE Vas
3 hayır ile gönderiyoruz...
Connecting site...
Kimlik bunalımı yaşayan bir Mercedes,araç gerçekte Classic paket,dış görüntü Avantgarde ama Elegance diye satılıyor:D
Connecting site...
Connecting site...
Uzak durulması gereken araçlardanmış, dikkat.
Yazık günah ne hale gelmiş Maserati
Connecting site...
paralı üyelik iyi olmuş geçen bir araba baktım eskiden 100 tane var dı şimdi 9 tane :D
Bu arada bazıları paralı ilan olduğu için arabalarını hasarlı bölümüne açmış :D
520 bin TL ye mezar..
Connecting site...
sahibindene ılan vermek ucretlı mı oldu?