adam tampondaki akıllı vidaları bile çıkarmamış :)
lastikleri şişirip kaputu kapatmış birde kmciye gidip km düşürmüş o kadar :D
Printable View
Ben sahibinden.com'a şikayet ettim aracın e-ihale ilanı ile birlikte ama sırf bu pisliğe adresimin vs gitmeyeceğini bilsem savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunurdum ama gel görki gidiyor.. bununla uğraşmaya değmez.
ben yazdım adama dedim 385 den 185e çekmek "malın ayıbını örtmek" suçudur, adam diyorki 385 değil 390 :D
Kendisi avukatmış :) ihaleden aracı ben alamadığım için içimde yara olmuş malını b.kluyormuşum.
Bende şikayette bulundum.Bakalım dikkate alacaklar mı.
Just a moment...
Kadranda 534.000 KM ilanda 250.000 KM
Biz de ilana atarken aman bineriz arada diyio 1000 1500 km fazla yazalım, sonra adam gelsin çamurluktaki çiziğe falan takılsın :D
Bu denklemi çözemiyorum. Böyle 3 harfli lerin attığı ilanlarda km düşüktür araba ile ilanın alakası yoktur giden adam bişi demez.
Biz gül gibi ilan açarız detay yazarız hala mır mır ederler.
Aracımı ilana attığımda orhun anıtları gibi inciğine boncuğuna kadar yazdım ki neyin ne olduğu ne yapıldığı belli olsun. Zaten ilanı okusa bana hiç bir soru sormasına gerek kalmayacak. Sanki ben hiç yazmamışım gibi ilanda yazdığım şeyleri soran çok oldu :) artık telefon çalınca ilk sorum açıklamayı okudunuzmu oluyordu.
Sonrasında ben araba bakmaya gittim. İlanda araba kusursuz, yanına gittim balata ışığımı dersin servis ışığımı dersin hepsinin zamanı gelmiş. Kozmetik eksiklerle birlikte en kötü 100k para harcanacak arabaya adam bana 10bin pazarlık yaptı :D Hala satamadı ilanda duruyor :D
Biz gül gibi yazsakta alacak olan kişideki kapasite yetmeyince fayda etmiyor malesef :)