Kurumsal olanları incelemeden onaylıyorlar :)
Printable View
Loading site please wait...
İlan gözden kaçar da bu da apayrı bişey. İlan açıklamasına telefon numarası yazdım diye kabul etmemişlerdi.
Ev ilanı ama evin fotoğrafı yok. Yerine bolca gül fotoğrafı var.
modifik center :D
abi bir insan hiçmi araştırmaz ???? 350 dolara aliexpress de binbir çeşidi var bu araç için hemde muhteşem duruyor... Nasıl bir akıl fikir dir anlamak mümkün değil.Bu adam oy kullanıyo işte düşün ülke geleceğinde yer oynuyor.
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1qNMrK...vigation-b.jpg
http://www.baichde.com/oc-content/uploads/15/2929.jpg
araçlar çoğunlukla renault fotoğraflar hep aynı yerde bir ara galeri yazıyodu şimdi sahibinden diyor çözemedim nasıl bir sistemde çalışıyor abimiz yada ablamız bilgisi olan varmı acaba
Satılık değil bilgilendirmelik ilan .
2006 Land Rover Range Rover Sport 2.7 TDV6 115.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 365598605
2006 RANC SPORT HATASIZ SAHİBİNDEN
:) yok brunch
Başlığında boyasız yazan arabaların %90 ının ilan açıklamasında 2-3 parça temizlik boyası v.b şeyler yazıyor bende bu kafayı anlamadım henüz neyin kafası oluyor bilen var mı :) temizlik boyası olunca boyanmamış falan mı sayılıyor bumu bu işin adaleti :D
Çok daha beterleride var boyasız hatasız yazıyo bi arıyosun işte taş düştü kaput değişti otopark girişinde çalıçırpı vardı çizdi öyle keyfi boyattık ama kazasız ee 5 parça boyanmış 2 parça değişen var ama kaza yok diye hatasız boyasız oluyor ne garip bi kafa :D
Kusursuz 5000hp
Astracı yine coşmuş bu defa evini satıyor ;
araba ilanı değil ama değişik bir şey. :)
İlk fotoyla son fotodaki uyum Rönesans tablolarında yok :D
döşeme için 55 bin biraz az olmuş. 155 bin yazsaymış keşke :)
ilanlara dikkat ettim de zengin sosyete arabaları hep X bey bilmem ne bey,beylerbeyi. hani ben bi beyim ona göre arayın.?? midr nedir.
Boya takıntısı olan aramasından sonra " hasar takıntısı olan aramasın" da başladı :)
arabanın resimleri borusan manheimin otoparkında çekilmiş , plakalığından garanti filonun arabası olduğu anlaşılıyor. insanlar neden bu tür yalanlara başvurur anlamak güç.
Amcam fiyatı dolara endekslemiş her ay artıyor..
evet ta kendisi
bu arada bos gecmeyelim
2015 corolla arka *** komple
Yabanvı plaka diyor, satış evrak yok diyor.. Üzerinde TR Plaka var ucu görünüyor :soru: