Şu sembolik 1 TL yazanlardan alıyorum ayarı..
Şu sembolik 1 TL yazanlardan alıyorum ayarı..
fotosu çok önemli değil caps almıyorum bildiğimix pc ses sistemi işte de , " EFSANE LOGITECH Z2300 EVDE OTO TESİSATI " Evde oto tesisatı ne demek la ? Anlayamadım anlam veremedim
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...01328421/detay
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Hayırlı olsun artık ilan da güncelleyemiyoruz, ilanı düzenle dediğimde aylık limitiniz doludur diye para istiyor. İlan açmak istemiyorum ki mevcut ilanı düzenleyeceğim ne alaka şimdi ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
LFS resimleriyle ilan açmak
BMW 3 Serisi 328i 1995 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 136397361
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
1,5 yıldır sürekli aktif olan ilanımın bugün yine aylık süresi dolduğu için yayından çekilmiş.
ilanı tekrar yayınla dediğimde ilan verme kurallarına uymamaktadır uyarısı aldım. bu döngü gün içerisinde 4 kere yaşandı.
5.sinde illallah ettiler heralde ki onaylandı![]()
artık sahibindene bir alternatif gelmesinin zamanı geldi
galeri ve emlak ilanlarından geçilmiyor ayrıca bir çok şey ücretli
550 beygir sarı şeritler 20 beygir vermiş
Connecting site...
Ben de cok sikayet duyuyorum ancak hic sorun yasamadik.Sirketimizin magazasi var site uzerinde,hatta marka tescil belgesini taratip gonderdim ,sirketimize ait markayi ilgili kategoriye eklediler.Artik urun eklerken 'diger' olarak degil,markamizi secerek ekliyoruz,memnunuz..
Beni en çok sinir eden şu tipteki ilanlar,adam ilan başlığına sıfırından en ufak farkı yok veya çok temiz,inanılmaz temiz,çok aşırı temiz vs.. yazıyor,açıklamalarda yine uzun uzun aracın ne kadar temiz,eşsiz olduğunu anlatıyor,tam vay anasını ne temizmiş diyosun ki açıklamanın en sonunda bir cümle ''küçük,önemsiz bir kazadan kaput,bagaj ve bilmemne değişti veya 5 parçada boya var,araç eski olsa yaşından dolayı diyecem ama max. 1-2 yaşında araçlar..onu görünce küfredip kapatıyorum hemen ilanı,adam gibi yazsana en baştan temiz sayılır ama şu şu var diye..bu tip ilanların sayısı oldukça fazla maalesef,gerçi pertten toplanana çok temiz diyen de var ya,buna da şükür demeliyim herhalde
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)