Ben cevap atmadan 2. mesajı atmış:
Tozmuş çamur değilBu arada ilan resimlerini çektiğim yerde sürekli araba gelip geçiyordu yol vermek adına bir kaç kere ayakkabı İle ileri geri yapmak İçin ben bindim içine farkındaysanız fren pedalı tozlu çamur değil![]()
inandım ben.
VosWosu bu hale getiren ustayı yerli otomobilin baş mühendisi yapmak lazım .
Sahibinden Satılık 1966 Model 10000 Km Volkswagen Beetle 35.000 TL - 739842657
arkadaş insanları kibarca saf yerine mi koymaya mı çalışmış ben anlamadım ? - bu arabaya bakacak kişi EGM nin ne olduğunu yada neden yazıldığını bilmiyor mudur acaba ? İlan sahibinin bu bağlantıyı kuramaması da muhtemel.
Sel Gider Kumu Kalır.
Instagram: SrtGaraj282
2016 Hyundai i20 Style Pan 1.4 Crdi
2017 Seat Leon Fr Desire Red 1.4 TSI 150 HP W/O ACT
Araçta motor değişimi yapıldığında ve bunu şasi numarası ile birlikte ruhsata işletmek istediğinde yeni ruhsat çıkar, ruhsatta da şasi numarası kısmına ek olarak EGM ile başlayan yeni bir numara eklerler. (bildiğim kadarıyla) eksik veya yanlış ise daha bilgili arkadaşlar düzeltebilirler.
Bu ilanda vurgulamak istediğim şuydu; arkadaş CTH olduğunu belirtiyör (sözde az yağ eksilten motor) ama ruhsatta EGM olarak geçer yazmış ama arabada motor değişmiş.
Sel Gider Kumu Kalır.
öncelike şurada eksikliğimi kabul edeyim, ben CTH motorlu ruhsatta EGM olarak geçer şeklinde okudum
teorik olarak baktığımızda evet2012 modellerde normalde CTH yok, o da ayrı bir polemik konusu ve işin detayına hakim olmayan birisi bu CTH olayından bihaber olsa nereye bakacağını bilmese EGM ibaresini görünce "hıı bu CTH miş falan" deyip geçebilir. ve / veya E.G.M motor numarasının başında yazar sonra yine motor numarasının CTH kodlu numarasının yazması lazım, yani CTH takıldı deyip aracın üstünden indirilen motorun birebir aynısı da takılmış olabilir.
Sel Gider Kumu Kalır.
Volkswagen / Golf / 2.0 TSI / R 4Motion / VOLKSWAGEN GOLF MK6 R sahibinden.comda - 742940622
Hmm, boşa alıp el frenini çekmeden park pozisyonuna almıyosun demek. Fotoğraflarda araç çalışmıyorken d konumunda park edilmiş gözüküyorYazımın başlarında kendime neden titiz ve ruh hastası dediğimi biraz açıklayayım. Çünkü, arabamı çalıştırdıktan sonra katiyen devrini bulup motor ısınmadan hareket ettirmedim, şanzımana yük binmesin diye boşa alıp el frenini çekip park pozisyonuna almadan stop etmedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)