M olan e46'ları bilmem ama bu kasa 2004 yılından sonra makyaj gördü, ön farlar değişti, sinyal uçları yukarı bakar hale geldi diye biliyorum.
M olan e46'ları bilmem ama bu kasa 2004 yılından sonra makyaj gördü, ön farlar değişti, sinyal uçları yukarı bakar hale geldi diye biliyorum.
bu konuda mevcut.
https://www.techturkey.com/forum/soh...ki_durumu.html
İlk defa sök tak airbag görüyorum
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Arabanın orjinal rengi kırmızı motor içi turuncu dış rengi gri
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Aksesuara harcanan paraya yazık
Just a moment...
M3 CS'e çok üzüldüm. RAL2005 M3 vs. çok kadersiz araçlar var memlekette.
Upbadging... M4 Competition zaten orijinal, kendini kanıtlamış bir araba. Niye gidip CS'in parçalarını takmışlar ki?
Just a moment...
Zevkler ve renkler tartışmaya kapalı. Ama ben olsam yapmazdım, teknik olarak saçma. Bu arabanın orijinali bu değil.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Just a moment...
İlan açıklamasının başında değişen sadece arka stop yazıyor,az aşağı iniyorsun sağ ön çamurluk değişen komple boya+tavanda lokal olduğunu yazmış. İyice garipleşti bu ilanlar![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Forumun diğer bölümlerine bakmıyorsun herhalde
https://www.techturkey.com/forum/oto...ml#post8807838
Okumadan imzalamam.....
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)