Gözle görüleni kabul etmeyen adamdan bedavayada verse almamak lazim, sizler icinde hayirlisi olmus abi.
2023 haziranda n47 184 e90 aldim 200.000 km'de. Kullansam hic umursamasam ariza lambasiz sorunsuz dumansiz binmeye devam ediyordum. Yasi geregi keyfi onu degis bunu degis diye diye bugüne kadar sadece motor mekanik tarafina 130.000 tl civari harcamisim. Bugüne kadar gecen yillarda parcalarin daha ucuz oldugunuda göz önünde bulundurarak. Suan 230.000 km'deyim. Daha zincir ve yag pompasida degistirmedim. Orj yag pompasini 55.000 liraya aldim yatak odasinda sakliyorum
Bayramda köye gidip geldikten sonra motoru indirip o islerede girecegim. Bu kadar masrafa, dikkatli kullanmama, özen göstermeme ragmen halen ufak tefek isleri var.
Bence bu km'lerde e90 alinacaksa sahsi fikrim motoru bitik parasina ölü parasina alip, araca sifir blok takip öyle herseyini degistirip kullanmaya devam etmek en mantiklisi olacaktir.
Bu zamana kadar kim nasil antifirizle kullandi, kirmizi kullanan mi ararsin, cesme suyuyla kullanan mi ararsin. Blogun anasini aglatiyorlar.
Benim aracimda görsel olarak attigin ilandakine + olarak sunroof var sadece geri kalani ayni boslukta halojen farli falandi. Orj m sport'a cevirdim tamponlar marsbiyeller orj m sport jant, orj mercekli farlar, koltuklar bunlari sonradan eklemek gönlüne göre daha temiz ve iyi oluyor.
Ilandaki dizel E90'larin ismi gibi %90'i söylediginden farkli cikma ihtimali yüksek olan araclar maalesef.
Araba ararken zamaninda bakiyorum güzel arabalarada denk geldim ama bloktaki yag tapasindan yag kacagi var. Adam senelerdir öyle biniyorum diyor. Orj logolu 2 tane tapa 2200 tl suan güncel rakami adamlar onu bile degistirmiyor öyle biniyorlar.